Emily de Molly Dark Forces

Det här är något så ovanligt som bilder på lacket som jag faktiskt har på naglarna just nu! Jag fick tack på alla tre lacken i Forces-kollektionen för säkert ett halvår sedan (jag har visat Cosmic Forces här och Oceanic Forces här), men Dark Forces har blivit stående av någon outgrundlig anledning. Häromdagen visade Sminkan bilder på det och då insåg jag att jag inte kunde vänta längre. Och det är verkligen jätteläckert! Det består av prismatiska glitter i olika storlekar i en svart bas. Det är väldigt tätt med glitter också, så jag behövde inte fiska efter de stora cirkelglittren alls.

Jag har tre lager av lacket, men det var bara för att få basen opak. Egentligen hade det varit bättre att lägga ett eller kanske två lager Dark Forces över ett svart krämlack. Det blev lite knöligt av att ha så mycket lack eftersom det var så tjockt med glitter, och man vinner inte så mycket på att ha flera lager glitter eftersom de täcks över till ganska stor grad när man har på nästa lager lack. P g a knöligheten blev det också en del överlack, först ett lager NPB Glitter Food och sedan två lager Seche Vite, vilket gjorde att det krympte lite. Annars brukar jag inte ha problem med att Seche Vite krymper lacket under, faktiskt.

Hur som helst – det är ett underbart lack! Det glittrar hur mycket som helst i alla möjliga färger och jag fick många komplimanger för det.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 13, 2014, i Emily de Molly, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Vilket häftigt lack!

  Gilla

 2. Så jäkla snyggt!

  Gilla

 3. Vad läckert det är alltså! Som planeter i rymden! Coolt!

  Gilla

 4. Det är s himla vackert!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: