Zoya Chyna

Det här är ännu ett lack som jag och min nagelgalningskompis har delad vårdnad om. (Vi gör så ibland när det är lack som vi båda vill ha, så behöver vi inte köpa var sitt.) Det är ett matt, djuprött strukturglitter som verkligen är jättefint! Det gör sig inte riktigt på bild, tyvärr, i verkligheten glittrar det väldigt tjusigt. Det var mycket trevligt att lacka med och hamnade precis var jag ville ha det. Två lager räckte för att få det opakt. Tyvärr torkade det rätt långsamt och var fortfarande lite mjukt efter ett dygn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 16, 2014, i Glitter, Naglar i rött, Strukturlack, Zoya. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Ser supersnyggt ut! Måste jag nog köpa…. 😀

  Gilla

 2. Riktigt tjusigt! Och smart med delad vårdnad om lack:) jag brukar köpa och sen försöker jag låna ut ibland för att de stackars små lacken ska få komma ut och leka lite oftare…

  Gilla

 3. Ovanligt med ett strukturlack som torkar så långsamt, toekegenskaperna brukar vara bra på dem. Nu har jag inte testat just Zoya iof men väl en hel del andra märken.
  Annars ser det ut som ett fint lack, varit lite sugen på delar av Pixie Dust kollektionen, kanske inte det röda dock.

  Gilla

 4. Malin: Ja, det kan jag hålla med om! Det är fint!

  Emma: Det är suveränt! Det är ju inte som att man någonsin gör av med en hel flaska. Vi jobbar dessutom på samma ställe, så då är det ju lätt ordnat att lämna lacken emellan varandra. Men att låna ut dem så de får vara ute och röra på sig mer är också bra!

  Lela: Jag vet inte om det är mina naglar, men jag tycker att många strukturlack har torkat rätt långsamt på mig. Orlys var nog värst, däremot. IsaDoras torkade däremot snabbt och bra!

  Gilla

 5. Inte så dumt det där! Å är det mer glitter irl så – yummy! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: