Emily de Molly Cosmic Forces

Det här lacket är ett sånt där som jag blev kär i direkt när jag såg det och har försökt få tag i länge. Problemet är bara att det alltid säljs slut så fort det kommer in. Senast det släpptes på Llarowe hade jag tur och lyckades lägga vantarna på både det här och de två andra lacken i samma kollektion, Dark Forces och Oceanic Forces.

Jag gillade det riktigt mycket också. Lacket består av rosa runda glitter i olika storlekar i en mörklila bas. (Och ja, jag gillar det faktiskt trots att glittren är rosa! ;-)) Det är kul med runda glitter, det känns lite fräscht och nytt.

Det var riktigt bra att lacka med, särskilt för att ha så mycket glitter, och täckte på tre lager. Däremot verkar det vara lite olika fördelning av de största glittren i de olika flaskorna. I min flaska med Dark Forces är det fullt av dem, men i Oceanic Forces och Cosmic Forces är det mycket färre. De jag till slut fick på naglarna hade fastnat på penselns skaft och jag fick plocka bort dem och placera ut dem på naglarna. Och jag tycker att det är de stora glittren som gör det här lacket speciellt.

Det var hyggligt jämnt, faktiskt. Jag använde ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food och ett lager Seche Vite och då var det helt ok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have been trying to get my hands on this polish for a long time, and finally I managed to get it the last time it was launched at Llarowe. It consists of various sizes of round pink glitters in a dark purple jelly base. It was quite easy to apply and covered in three coats, but the largest glitters were really sparse in my bottle. I had to pick a few glitters I found on the brush stem and place them individually on the nails. Considering the amount of glitter, it was fairly smooth. I used one coat of Nail Pattern Boldness Glitter Food and one coat of Seche Vite to get it smooth.

Publicerat på september 17, 2013, i Emily de Molly, Glitter, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Förstår att du ville lägga vantarna på det, det är ju bara sååå vackert! 🙂

  Gilla

 2. Det är verkligen superfint!

  Gilla

 3. Ann-Sofie: Visst är det! Jag är glad över att jag fick tag på det till slut.

  Linda: Det är det! 🙂

  Gilla

 4. Har precis samma uppfattning om glitterfördelningen i mina flaskor, inga problem att få upp de stora cirkelglittren ur Dark Forces, men i de andra två får jag fiska mycket och länge innan det nappar 😉 Men det är iaf tre galet vackra lack och jag kan inte bestämma vilket av dem jag gillar bäst 🙂

  Gilla

 5. Det är så tjusigt! Jag fick tag på alla tre i somras, helt random. Lite glitterfiskande, men det är det värt!

  Gilla

 6. Det här är nog min favorit av dem. Eller Oceanic Forces. Hmmm… Svårt val. De är vackra alla tre.

  Gilla

 7. Jag brukar inte gilla stora cirkelglitter, men detta lack hade inte blivit så magiskt vackert utan dem! Superfint!!

  Gilla

 8. Malin: Intressant, då är det inte bara mina flaskor alltså. Konstigt att det är så olika.

  Camilla: Visst är de tjusiga! Jag blev väldigt glad över att jag faktiskt lyckades få tag i alla tre!

  Sminkan: Det är verkligen svårt att välja en favorit, de är jättevackra alla tre!

  Little Miss Nailpolish: Jag är tvärtom, jag gillar inte stora glitter om det inte är just cirkelglitter (och ganska sparsamt av dem). 🙂

  Gilla

 9. Det här har jag varit sugen på sen jag såg det för första gången, men jag är rädd att jag ska tycka dom stora glittren sticker ut från naglarna. Gör dom det?

  Gilla

  • Nej, faktiskt inte. De var ganska platta och krullade inte alls upp sig. Dessutom har de fördelen att de inte har några vassa kanter, till skillnad från hexglitter. Jag såg också till att placera dem på den plattare delen av nageln så de inte skulle sticka upp för mycket.

   Gilla

 1. Ping: Emily de Molly Dark Forces | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: