Nail Art Sunday: Isadora Emerald Crush

Som vanligt är jag lite för sen för att få vara med på Nail Art Sunday, egentligen, men jag hoppas att Lela tycker att det är ok att jag smyger med lite så här på fel sida midnatt! 🙂

Jag har börjat svänga lite vad gäller strukturlack. Från början var jag inte särskilt förtjust i dem och gillade inte den sträva känslan, men nu har jag vant mig vid strävheten och det har börjat komma en del riktigt läckra färger. Emerald Crush från Isadoras Sugar Crushkollektion är väldigt mörkt grönt med blågrönt skimmer. Riktigt fint! Jag valde att göra en tejpmanikyr av det med underbara Zoya Ivanka i botten. (Varje gång jag använder det lacket förundras jag över hur otroligt vackert det är!) Ivanka är dock relativt skirt, så det krävdes tre lager av det och sedan två lager Emerald Crush för att få det täckande. Jag gillar hur det blev. Kontrasten mellan det skrovliga, matta glittret i Emerald Crush och det släta glansiga i Ivanka blev rätt intressant, och dessutom blev det en tredimensionell effekt eftersom jag inte jämnade ut allithopa med överlack.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på september 22, 2013, i Diverse nageldekor, Glitter, IsaDora, Naglar i grönt, Strukturlack, Zoya. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Läckert med kontrasterna! Lacken passar väldigt bra ihop också.

  Gilla

 2. Vilken läcker nailart. 🙂

  Gilla

 3. Så läckert! Jag ska testa på något liknande 🙂

  Gilla

 4. Jag bestämde mig för att vara snäll, för det är ju det jag är egentligen;)

  Gilla

 5. Annefia: Tack!

  Ann-Sofie: Kul att du gillar den!

  Jennifer: Gör det! Det är inte min ide från början, utan jag såg en tejpmanikyr med sandlack på någon annan blogg.

  Lelack: Det vet jag ju att du är! 🙂 Tack!

  Gilla

 6. Jättecoolt! Jag älskar kontraster och har förmånen att jobba med det hela dagarna som florist 😀

  Gilla

 7. Då kanske det alltså finns hopp för att jag också ska börja gilla dom där sandiga sakerna. Jag har i alla fall införskaffat några så jag ska ge dom en chans.

  Jag har nominerat dig till ett Liebster Award.
  http://www.lackycorner.com/2013/09/liebster-award.html

  Gilla

 8. Little Miss Nailpolish: Ja, visst är det kul med kontraster! Jag blir lite avundsjuk på dig som har ett så kreativt jobb, det verkar härligt!

  Lacky Corner: Man vet ju aldrig, du kanske också svänger! Jag är väl ingen sandfanatiker, direkt i o f s, men börjar i alla fall bli lite småförtjust i dem.
  Tack för awarden! Vad kul att bli nominerad! Jag har tyvärr lite dåligt med tid för bloggen numera, men jag ska försöka peta ihop ett svar! Däremot såg jag att du redan har nominerat flera av mina favoritbloggar, så det blir svårt att hitta 11 att skicka den vidare till. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: