Dollish Polish It’s Bigger on the Inside

Jag är rätt sen på tåget vad gäller Doctor Who, men har börjat titta de senaste månaderna och är nu inne på säsong 5. Jag är visserligen långt ifrån lika fanatisk som vissa andra, men det är ju en bra mysig serie och när jag hittade ett vackert Tardisblått lack kunde jag inte motstå. Jag shoppade på mig en liten bunt minilack från Dollish Polish för ett tag sedan, däribland detta. Jag erkänner att det hamnade i varukorgen mycket på grund av namnet, men det är jag väldigt glad för eftersom det är ett väldigt, väldigt vackert lack! Egentligen är det inte så komplicerat, men det är en oerhört vacker blå färg strösslad med fint silverglitter.

Applikationen var inte helt problemfri. Första lagret drog sig och ville inte bli det minsta jämnt, men efter tre lager var det fint.

(Jag inser såhär nu när jag skriver det att det här inlägget verkligen borde falla Mrs Data i smaken. Det är blått, på en måndag (för sent för att vara med på Blå Måndag visserligen, men jag har ju inte gått och lagt mig än) och Doctor Who-relaterat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I must admit that I bought this polish mostly for the name, but it is such a beautiful blue that I am really happy I did. It is not a very complex polish, just a gorgeous Tardis blue shimmer with tiny silver glitter and I love it!

I didn’t love the application as I had some dragging issues, but it was nice and even in three coats, so it really was no big deal.

Publicerat på september 30, 2013, i Dollish Polish, Glitter, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Namnet och färgen tilltalar mig absolut, man är väl whovian, men Blå Måndag har jag lämnat så långt bakom mig som det bara går. (Råkar vara så att jag AVSKYR Blå Måndag numera, men det är lite hemligt sådär.) 😉

  Gilla

 2. Så tråkigt att det har blivit så illa! Själv kommer jag nog alltid förknippa Blå Måndag med dig eftersom det var din ide från början. Jag har faktiskt inte ens riktigt koll på vem som har det numera… 😉 Men visst är det ett fint, tardisblått lack i alla fall!

  Gilla

 3. Jättefint lack!

  Gilla

 4. Mycket vackert! Less is more! 🙂 Är sällan med på Blå Måndag numera. Fick lite avsmak när det var så mycket tjafs där ett tag och många läsare tyckte ju det var trist att alla visade bara blått på en och samma dag och till viss del kan jag hålla med om det.

  Gilla

 5. Sminkan: Det är det verkligen!

  Little Miss Nailpolish: Jag ledsnade också när det blev en massa bråk och tjafs om det. Fast jag lyckas i o f s sällan vara med på några temadagar alls. Numera är jag glad om jag hinner blogga någon gång i veckan, så temadagar är överkurs…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: