Pahlish My Oblivion

Det här lacket fick jag som en bonus när jag beställde från Edgy Polish senast. För att fira att hon har 500 följare på Facebook valde Katarina, som har Edgy Polish, ut ett extra lack till varje beställning. Hon valde också väldigt bra, för det här är precis min typ av lack! Det är ett mörkblått jellylack med glitter i blått och grönt, som har ett fantastiskt fint djup. Det ser nästan ut som glas.

Däremot var det rätt tjockt och lite svårt att lacka med. Jag försökte göra tunna lager, men då ville det inte täcka ordentligt och var svårt att få ut över hela nageln, så andra och tredje lagret fick bli tjockare. Tre lager krävdes för att det skulle bli hyggligt täckande. Det hade kanske varit bra att ha ett mörkblått lack som grund så jag hade kunnat använda färre lager, men å andra sidan är den glasaktiga jellyfinishen väldigt fin. Det blev ganska ojämnt, så det krävdes ett lager Nail Pattern Boldness Glitter Food Topcoats och två lager Seche Vite för att få det jämnt. Efter ett dygn hade det mumsat i sig lite av överlacket så jag matade det med ytterligare ett lager Seche Vite. Men nu är det å andra sidan glasartat jämnt och sjukt snyggt, så det var värt alla lager!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pahlish My Obliivion is a beautiful dark blue jelly with blue and green glitters. It has a very nice depth and gets a really nice, glassy finish. It was quite thick and a little tricky to apply, but it was worth it for such a lovely polish!

Publicerat på september 14, 2013, i Glitter, Naglar i blått, Pahlish. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Ser jättefint ut! Lite som ett mörkare blått Toxic and Timeless.

  Gilla

 2. Wow, det ser ju hur läckert ut som helst, förstår att du gillar det. 🙂

  Gilla

 3. Sminkan: Jag har inte Toxic and Timeless, men av vad jag har sett på dina bilder så ser de definitivt ut att vara släkt.

  Ann-Sofie: Ja, visst är det fint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: