Coco Allure Risque Business

Nu när hösten börjar närma sig så kommer också det där suget efter mörka lack. I o f s gillar jag mörka lack året om, men på sommaren får jag ibland fnatt och bär neoner. Det här känns som ett klassiskt höstlack. Risque Business är ett mycket skirt överlack som ser ljusblått ut i flaskan (mystiskt nog) men som över svart blir en jätteläcker multikrom som skiftar i rött – orange – guld – grönt och kanske lite blått också. En hel murrig regnbåge, med andra ord! Det är väldigt likt Girly Bits Shift Happens, som dock är mer rödaktigt i flaskan. Jag gillar verkligen det här lacket, det är jättevackert!

Jag bar två lager av det över två lager A-England Camelot (mitt standardlack när jag ska ha ett svart krämlack). Det var fint att lacka med. Inga problem alls. Lite slitet är det allt nu när jag har burit det i två dagar, så hållbarheten var inte anmärkningsvärt bra (men inte anmärkningsvärt dålig heller).

Sol:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skugga:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risque Business is a sheer effect polish that is light blue in the bottle, but turns into an amazing dark rainbow over black. It shifts between red, orange, gold, green and maybe even a little blue. It is very similar to Girly Bits Shift Happens. I wore two coats of Risque Business over two coats of A-England Camelot.

Publicerat på september 10, 2013, i Coco Allure, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt, Naglar i orange och korall, Naglar i rött. Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Sååå underbart vackert. Läckra skiftningar. 🙂

  Gilla

 2. Åhhh skiftnigarna gillar jag också!

  Gilla

 3. Åh wow, ser riktigt läckert ut!

  Gilla

 4. Vad fint! Skiftningarna är härliga!

  Gilla

 5. Åh vad snyggt! Ett riktigt höstlack! Tummen upp!

  Gilla

 6. Jag köper alldeles för många av den här typen lack. De är svåra att motstå…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: