Kicks Sugarlaquer

Kicks hakar på texturlackstrenden och släpper en kollektion med 12 sandlack i höst. Det blir blandade finishar, en del matta och en del glittriga, och också stor variation i färgerna. Jag tycker det ser ut att vara en riktigt fin kollektion, och jag är riktigt sugen på flera av dem. Särskilt Black Diamond och Moondust förstås – vilket knappast är förvånande om man har läst min blogg ett tag och vet vilka lack jag gillar. Dry Chalk fastnar jag också lite för. Det kan ju vara så fint med ett enkelt, grått lack ibland. Det ska bli kul att se dem i verkligheten! De kommer att kosta 79 kr.

Vad tycker ni om kollektionen? Är det några lack ni fastnat för?

sugarlacquer

Chopped Lavender – ganska härlig knalligt lila.

Sugarlaquer_Chopped_LavenderMoondust – yum! Det ser så j-la läckert ut! Om det är duokromt, som det ser ut för på bilden, så är jag såld! Fast grundfärgen är fin i vilket fall.

Sugarlaquer_MoondustRed Sand – ser lite standardröd ut, men om skimret på bilden stämmer överens med verkligheten kan det nog vara fint.

Sugarlaquer_Red_SandRoyal Velvet – kanske inte jättespännande, men lila är ju sällan fel.

Sugarlaquer_Royal_VelvetWatermelon Pulp – ser ut som en närmast neonig rödrosa på min dator, och det kan nog vara rätt skojigt!

Sugarlaquer_Watermelon_PulpDesert Storm – det här är den jag är minst sugen på. Den ser lite mesrosa ut.

Sugarlacquer_Desert_StormDried Pepper – tämligen standardröd, men rätt fin.

Sugarlacquer_Dried_PepperDry Chalk – ser ut som en matt grå, vilket verkar klart intressant. En sådan vill jag nog ha i min samling. Grått är fint.

Sugarlacquer_Dry_ChalkBlack Diamond – det är svårt att se exakt vad det är för färg på bilden, men jag gissar på en brunröd variant med guldigt skimmer. Den ser hur som helst riktigt läcker ut!

Sugarlaquer_Black_DiamondCrystal Glass – den ser ut att vara väldigt lik Orly Silver Pixel, som jag har och gillar. Men jag behöver inte två silvriga sandlack, så den här kommer jag nog inte att köpa.

Sugarlaquer_Crystal_GlassRose Quartz – ok, den här är åt det rosa hållet, men jag gillar den faktiskt ändå! Den är ju ändå mest lila i tonen… 😉

Sugarlacquer_Rose_QuartzSugar Cane – ser ut som en nude med lite skimmer. Kan vara ett sånt där snyggt, diskret lack med en twist som kan vara kul någon gång ibland. Eller så blir det bara tråkigt. Svårt att veta innan man har det på fingrarna.

Sugarlacquer_Sugar_Cane

Kicks is releasing a collection of 12 textured polishes this autumn, some matte and some shimmery. I like the variation in colours and I think it look like an overall nice collection. I’m looking forward to seeing it IRL.

Publicerat på september 9, 2013, i Kicks, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. En kul kollektion, roligt att Kicks också hakar på texturtrenden, speciellt eftersom jag älskar texturlack. Jag ser flera jag skulle gilla, Rose Quartz, Crystal Glass, Black Diamond, Royal Velvet, Moondust och Chopped Lavender . 🙂

  Gilla

 2. Tycker de ser riktigt fina ut, ska bli kul att titta närmre på dem när de kommer ut till butik.

  Gilla

 3. Ann-Sofie: Ja, visst är det flera man blir lite sugen på?

  Lina: Jag håller med!

  Gilla

 4. Köpt tre stycken av dem och swatchat upp hemma, de ser väldigt fina ut i verkligheten också.

  Gilla

 5. Kanske någon av de mer skimriga.

  Gilla

 6. Jag kollade in dessa idag och jag kan säga att bilderna ovan du fått från Kicks är väldigt retuscherade… Alltså de är fina live, men bilderna stämmer sådär med verkligheten. Jag upplevde t.ex inte Moondust som duokrom alls. Bara grön. Men fin, men det var en annan som fick följa med mig hem 😉

  Gilla

 7. Sarah: Ja, de ser fina ut!

  Little Miss Nailpolish: Nej, så trist! Jag hoppas någon annan gör ett duokromt sandlack, det skulle vara så snyggt. Ett mörkgrönt sandlack är visserligen inte så illa, det heller, men det hade ju varit bättre om det varit duokromt. Det är verkligen synd att de alltid ska fippla så mycket med produktbilderna så lacken inte ser ur som de verkligen är. Tur att det finns bloggar man kan titta på istället!

  Gilla

 8. Moondust är lite lurig i min flaska ser den ut att vara aningens duokrom, grön med lila shimmer, men inte när jag swachade den på stickan har verkligen letat efter det lila. Black diamond blir sig lik, fast matt.

  Gilla

 1. Ping: Kicks Black Diamond | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: