Cactus Nail Polish Twinkle, Twinkle Little Cactus

Ännu ett arkivinlägg – det här lacket bar jag någon gång på senhösten när jag började längta efter snö. Tji fick jag, men jag kunde i alla fall ha snöflingor på naglarna! Det här är ett av lacken som jag mobilköpte från Cactus i somras och som sorgligt nog har fått vänta på att hamna på naglarna. Jag har för många otestade lack, så är det bara… Det är väldigt fint, så det finns ingen anledning till detta mer än att jag har blivit distraherad av andra lack. Det är blått med scattered hologlitter. Jag hade tre lager, det var lätt att lacka med och torkade mycket snabbt. En trevlig lackupplevelse, helt enkelt!

Snöflingorna är paljetter från Born Pretty Store. Väldigt söta, men nackdelen med dem är att de har en massa hörn som kan fastna i saker och gå av. Jag försökte dränka dem i överlack, men det var ändå så att några av flingorna tappade några delar efter några dagar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 8, 2014, i Cactus Nail Polish, Diverse nageldekor, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Kul att se fina bilder av det 🙂 Jag har ju fortfarande inte burit det som full manikyr själv ens :p …känner ingen fenomenet med för många otestade!

  Gilla

  • Det är ju faktiskt lite roligare att bära lack som någon man känner har gjort! Men jag är lite som du, mina frankenlack blir lite lägre prioriterade än de köpta. Men det här tycker jag absolut att du ska bära själv, det är så fint! 🙂

   Gilla

 2. Snyggt. Är det som vanliga metallpaljetter? Typ sådana man kan köpa på MAXI och i leksaksaffärer till vanligt pyssel?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: