Nageldraken nr 10

Jag jobbar mig framåt i arkivet och har kommit fram till det här egenhändigt ihopblandade lacket. Eftersom jag inte har så mycket fantasi vad gäller namn heter det helt enkelt nummer 10 eftersom det är det tionde lacket jag blandade ihop. Jag kommer inte ihåg riktigt vad jag använde, men det var i alla fall blått pigment, prismatisk blå glitterblandning och lite duokromt pigment som gör att det skiftar svagt i lila (det syns på sista bilden). Jag bar tre lager av det. Det hade nog varit bättre att göra det lite mer transparent så glittren hade synts mer, men tja, jag är rätt nöjd med det ändå.

Dekalerna är från Scratch Nails och är riktigt söta. De är av ganska tjockt gummi men är mjuka och fäster bra. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir lite glad av att ha fiskar på naglarna. 🙂

Jag insåg när jag redigerade bilderna att mina nagelband var bedrövligt torra, jag ber om ursäkt för det. Jag bar lacket i början av hösten när mina händer var lite chockade av den torra luften. Numera är det superfet kräm varje kväll som gäller, vilket hjälper lite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 1, 2014, i Dekaler, Frankade lack, Glitter, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Blir glad av dessa naglarna. Lilleman har tittat på Sammys äventyr fler gånger än vad som är brukligt denna nyårshelg så jag ser givetvis små bitar av handlingen på dina naglar:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: