Nageldraken nr 11

Här får ni lite gamla bilder på ett av mina frankenlack. Det här bar jag någon gång tidigt i höstas och glömde tyvärr att skriva några minnesanteckningar om det. Jag tror att jag bara använde pigment i mörkt silver, smått svart glitter och medelstora svarta hologlitter. Jag är rätt nöjd med det faktiskt. Glittren syns inte så mycket mot bakgrundsfärgen, men gnistrar fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 4, 2014, i Frankade lack, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i silver. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Snyggt:) Lite mer svarta glitter i hade det varit perfekt enligt mig.

    Gilla

  2. Jag håller nog med Lela. Ännu mer svarta glitter hade inte varit fel, men det är fint i vilket fall som helst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: