Nerdlacquer Beggar’s Canyon

Häromsistens lyckades jag faktiskt lägga vantarna på en bunt Nerdlacquers igen, till min stora glädje. (Ok, jag erkänner, jag skuttade omkring och fnittrade förtjust när jag fick dem. Maken tyckte jag var konstig (-are än vanligt…) ;-).) Det första som hamnade på mina naglar var Beggar’s Canyon, som jag köpte lite som en chansning men visade sig vara mycket snyggare än jag trodde. Basen är antikguldigt, lite bruntonat, och i det finns glitter i lila och olika guldiga toner. Tyvärr ser det blått ut på mina bilder, det var helt omöjligt att få min kamera att inse att glittren faktiskt var lila. Det är diskret men samtidigt lite eget, och jag gillar det verkligen. Jag hade tre lager av det och det gick hur bra som helst att lacka med. Det var också rätt slätt för att vara ett glitterlack. Bilderna blev inte särskilt bra, är jag rädd för. Det var bara mulet när jag bar det och i inomhusljuset blev det för varmt i färgen.

Ja, förresten, namnet kommer från Star Wars. Beggar’s Canyon är tydligen en stor canyon på Luke Skywalkers hemplanet Tatooine, där han övade sig på att trickflyga och skjuta womp rats när han var ung och uttråkad. (Nej, jag kunde inte det från början – jag googlade det och hittade info på Wookeipedia. Nog för att jag såg Star Wars förtioelva gånger som liten, men jag kan den inte riktigt så ingående.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 20, 2014, i Glitter, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: