Forskarödla

Häromkvällen satt jag och jobbade med ett manus när Katla kom och ville vara med lite. Först satte hon sig på tidningshögen (jo, vi kanske skulle kunna vara lite bättre på att gå iväg med pappersinsamlingen… :-)) men sedan blev hon nyfiken på vad jag höll på med och gick och inspekterade datorn och skrev lite. Kanske inte så vettiga bidrag till diskussionen, men det blev några spridda bokstäver i alla fall. Främst var hon mycket, mycket söt!

(Ber om ursäkt för halvkassa bilder, de är tagna med mobilen. Det är inte som att man har tid att hämta systemaren när hon sitter och är extra söt. :-))

DSC_0011red

DSC_0014red

DSC_0015redMy green iguana Katla was helping me with the research the other day… She actually wrote a bit on the manuscript (although it must have been in Lizard since it really didn’t make that much sense to me. :-))

Publicerat på februari 13, 2014, i Katla. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Nu blev jag nyfiken, hur kommer hon upp på köksbordet? Klättrar hon eller lyfter ni henne? Nu ska väl leguaner vara ganska duktiga klättrare om jag inte minns helt galet men det måste å andra sidan bli ganska ordentligt med klösmärken tänker jag mig;)

  Gilla

 2. Härliga bilder! Hon kanske skulle spana efter en snygg herre på nätet 😉

  Gilla

 3. Lela: Hon kan klättra upp själv om stolarna inte står helt inskjutna mot bordet, men det är sällan hon orkar bry sig. Men det har hänt att vi kommer hem och hon ligger och solar på bordet framåt vårkanten. Den här gången räckte det med att hon stod på golvet, tittade på mig och såg söt ut, så slapp hon klättra. 🙂 Hon klättrar däremot ofta upp i sängen och den börjar se en aning sargad ut…

  Lackert: Man vet aldrig! Eller så tyckte hon att jag satt och skrev en massa dumheter och skulle rätta mig! 🙂

  Gilla

 4. Hon skrev ju på ödlespråk så klart och troligen var det ett mycket vettigt bidrag till diskussionen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: