Dollish Polish Things Are Looking Very GRIMM

Dags för några gamla bilder på ett riktigt fint lack! Things Are Looking Very GRIMM är inspirerat av tv-serien Grimm, som råkar vara en av mina favoriter just nu. Det är ett murrigt grönbrunt lack med en skirt färgad bas med glitter i varierande former och storlekar i olika gröna nyanser, några av glittren är prismatiska, däribland de stora cirkelglittren. Det tog fyra lager att få det täckande eftersom det är så skirt, men jag tror att glittren skulle ha drunknat i basen om den var mer opak. Nu skiner de igenom och glittrar fint i murret. Jag gillar verkligen det här!

Tyvärr hade jag haft lite nagelmissöden innan den här manikyren, så några av naglarna, särskilt pekfingret, var sned och ful. Tyvärr är det inte mycket att göra åt, skadan var för långt ut och för stor för att det skulle ha funkat så bra att lappa, så jag kapade nageln istället.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Here are some old pictures of a very nice polish. Things Are Looking Very GRIMM is inspired by the tv show Grimm, which happens to be one of my current favourites.It is a murky brownish green with glitters of various sizes and green shades in a tinted base. Some of the glitters, including the large round glitters, are prismatic. It is very sheer and took four coats for opacity, but I think the base would have drowned the glitters had it been more opaque.
 I really like this, it glitters nicely and I am very comfortable wearing this kind of dark greens. And I am fond of round glitters, that can’t be denied…

Publicerat på mars 7, 2014, i Dollish Polish, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Emma och jag tittar också på Grimm, jag mer sporadiskt men hon är ett fan. Nagellacket är fint! Härligt med glitter i mörka jellylack.

  Gilla

  • Jag tycker det är en kul serie! Kanske inte den bästa jag sett, men den har en lite egen twist i alla fall. 🙂
   Ja, visst är det fint med gnister i mörk bas! Jag gillar kontrasterna mellan det murriga och blinget.

   Gilla

 2. Snyggt! (Fast jag fastnade inte alls för Grimm)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: