OPI Sheer Tints

I vår släpper OPI en kollektion med jellylack, kallad Sheer Tints. Jellylack är inget nytt, men det är lite roligt med fler varianter att leka med! Jag har inte så många, så den här kollektionen kanske ger mig en knuff att börja använda dem mer. Både pondmanikyrer och jellymackor är ju fina och relativt enkla varianter av nail art!

Kollektionen innehåller som ni ser fyra lack i lila, blått, orange och magenta. Jag är nog mest nyfiken på det lila och det orangea! Vad tror ni, är de här något att ha eller är ni osugna på jellylack?

OPI presenterar Sheer Tints

NTS01_SheerTints_ImNeverAmberrassed_ORANGE

I’m Never Ambarrassed

NTS02_SheerTints_BeMagentaleWithMe_RED

Be Magentale With Me

NTS03_SheerTints_DontVioletMeDown_PURPLE

Don’t Violet Me Down

NTS04_SheerTints_ICanTealYouLikeMe_BLUE

I Can Teal You Like Me

OPI is releasing a collection of four jellies – Sheer Tints – in April. There are four polishes in the collection, I think the violet and orange ones look really interesting! What do you think, will this be a hit or just another bunch of jellies?

Publicerat på mars 6, 2014, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Skulle gärna testa det lila eller blåa 🙂

  Gilla

 2. Såg dem på någon utländsk blogg och tyckte de såg rätt coola ut, lite mer genomskinliga än vanliga jellylack verkade det som. Ska bli spännande att se lite mer av dem, än så länge vet jag inte om det är något jag känner att jag ”behöver” köpa.

  Gilla

 3. De swatcher jag sett har varit rätt ointressanta då de mer liknar det där Dior lacket, Black någonting, som var en tint man kunde ha ovanpå andra lack för att få dem ett snäpp mörkare. Jelly kan vara kul men är det tints är jag nog för lat och för lite kreativ för att komma på till vad jag skulle ha dem.

  Gilla

 4. Malin: Ja, det kan vara sant, de kanske är ännu skirare än en vanlig jelly. Jag tror att jag kommer att få några provex så jag får testa!

  Sminkan: Vi får väl se, helt enkelt. Jag tycker det skulle kunna vara kul att pröva på att göra några gradienter med dem om det är tints. Men jag har i o f s inte använt mina jellylack särskilt mycket…

  Gilla

 5. Jag tycker de är väldigt spännande 🙂 Härligt att kunna skapa så mycket olika effekter!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: