Nail Art Sunday: Oriflame Emerald Dazzle

Det här lacket är verkligen jättegammalt, men jag grävde fram det för att hitta någon som skulle vara bra som underlag till en folie. Jag tror att jag köpte det någon gång i början av 00-talet, så det är väl ca 12 år gammalt vid det här laget och har stått bortglömt länge. Det är väldigt skirt, och jag kommer ihåg att jag blev besviken på det av den anledningen när jag köpte det. Nu la jag det över ett lager svart krämlack (man har ju lärt sig några knep med tiden) och blev förvånad över hur fint det är! Så fint att jag inte ville täcka det med folie utan behöll det som det var. Här har jag två lager av det och det är gnistrande smaragdgrönt men skiftar tydligt i blått.

Föga förvånande så hade det tjocknat en del och torkade långsamt, men med tanke på dess ålder var det inte så illa. Dekalerna är från eBay och ingick i ett storpack som jag köpte mängder för inga pengar alls för rätt länge sedan.

Det här får bli veckans bidrag till Nail Art Sunday.

DSC07778

DSC07781

DSC07783

DSC07790

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is a very old polish, I think it is around 12 years old, that has been standing around collecting dust for a long time. I remember that I was disappointed by its sheerness when I bought it, so that was probably why I haven’t used it much. I have learned some tricks now and this time I had a black creme as a base . Two coats of the polish later and I was impressed. It is really a very pretty polish. The main colour is a sparkling emerald green and it has a very visible blue shift.

Since it was so old, it had thickened quite a lot, which hardly is surprising. I thinned it a bit and then it was ok. The stickers are from eBay and I bought them in a large pack of stickers a while ago. They’re really quite pretty.

Publicerat på mars 23, 2014, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt, Nail Art Sunday, Oriflame. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Härlig färg! Helt otroligt att lack håller så länge egentligen.

  Gilla

 2. Vilket härligt grönt lack!

  Gilla

 3. Vilket härligt lack! Vackra färgskiftningar! Har aldrig testat Oriflame.

  Gilla

 4. Lacky Corner: Visst är det – tänk vad man kan gräva fram ur gömmorna! 🙂

  Little Miss Nailpolish: Jag köpte några Oriflamelack för ca 10 år sedan när någon på jobbet la Oriflamekataloger i fikarummet. Jag vet inte om man får ta i dem så lätt egentligen. Men förutom det här har jag för mig att de inte var superspännande.

  Gilla

 5. Väldigt snyggt!

  Gilla

 6. Kul med gamla rariteter, ett snyggt smaragdgrönt lack:)

  Gilla

 7. Mycket fint! Kul när man hittar såna här juveler i gömmorna som man då tycker va si och så men som via lite trix faktiskt kan se riktigt läcker ut 😛

  Gilla

 8. Sminkan:Visst är det! Kul med ett så gammalt duokromt lack, dessutom!

  Lelack: Absolut! Tänk att det har fått stå bortglömt så länge!

  Gelic:Jättekul, faktiskt! Det får mig att inse att jag borde använda mina gamla lack mer!

  Gilla

 9. Otroligt vackert lack och väldigt fina blommor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: