Picture Polish Illusionist

Alltså, om jag bara skulle få ha ett lack resten av livet så ligger det här bra till. Jag är helt kär! Dramatiska skiftningar mellan grönt, blått, lila och guld och så frikostigt med holoskimmer på det. What’s not to love? Det skulle väl möjligen vara det faktum att det är superskirt och måste läggas över ett svart lack som drar ner omdömet lite, men så jobbigt är det ju inte att grunda med svart. Här hade jag ett lager av Nordic caps svarta krämlack som bas och två lager Illusionist över det. Tyvärr hade Nordic Caplacket tjocknat något galet och var segt och besvärligt att lacka med, så applikationen blev därefter. Måste uppenbarligen förtunna det lite till.

Det här är ett av de fem lacken som Picture Polish släppte i en begränsad upplaga för några veckor sedan. Som förväntat var trycket hårt på dem. När jag väl kom in på Llarowe efter att ha suttit i kö ett tag (och då försökte jag gå in prick den utsatta släpptiden) var alla flaskor redan reserverade. Men den som är smått ohälsosamt envis vinner i längden – jag satt och refreshade sidan med lacken då och då under säkert en halvtimme – timmes tid och rätt var det var så kom ett lack upp igen efter att någon hade släppt det från sin varukorg. Jag lyckades faktiskt norpa tre lack till slut, Illusionist, Solar Flare och Altered State. Det är faktiskt lite av en rush att få tag i lack när det är sån konkurrens, så jag måste erkänna att jag tycker att det är lite kul! Och det här lacket var verkligen värt det! (Fast nu så här i efterhand så ser jag att både Illusionist, Solar Flare och Gravity fortfarande finns kvar, så jag hade faktiskt inte behövt vara så galen… :-P)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC07852

DSC07854

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och så en liten video också. Här syns hur lacket byter färg när man rör händerna i solen, från kallt blått till lila. Riktigt coolt!

 

If I only got to wear one polish for the rest of my life, this could be it! It is a truly gorgeous multichrome that has a generous amount of scattered holo sparkle. It shifts between green, blue and purple, and actually is different colours even in full sun, depending on the angle. It is quite sheer and I wore two coats over a black creme. I don’t recommend trying to get it opaque on its own.

Publicerat på april 10, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått, Naglar i grönt, Naglar i lila, Nordic Cap, piCture pOlish. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jisses vilket jobb du la ner på inhandlingen, det hade jag aldrig orkat. Men det ser ut att vara värt jobbet, snyggt.

  Gilla

  • Jag tycker ju faktiskt att det är rätt roligt att jaga lack på det där sättet. Lite knasigt, men ”the thrill of the chase”, antar jag! Fast i o m att det fortfarande finns flaskor kvar så var det ju egentligen inte helt nödvändigt. 🙂

   Gilla

 2. Ser extremt vackert ut

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: