Världslansering av OPI Nordic

Igår var jag på ett väldigt trevligt och lyxigt pressevent – inget mindre än världslanseringen av OPIs höst/vinterkollection Nordic! Eftersom kollektionen har de nordiska länderna som tema förlades lanseringen i Stockholm och OPIs grundare Suzi Weiss-Fischmann var där för att presentera den.

DSC08323

Kollektionen består av 12 lack och det kommer också ges ut ett minikit med fyra färger från kollektionen. Den kommer att finnas i butik i augusti.

DSC08287

 

Lanseringen hölls i spegelsalen på Grand Hotel, en riktigt praktfull sal som byggdes på 1890-talet med Versailles som inspiration. Flådigt värre! 🙂 Vi bjöds också på en smarrig buffe, bubbel och vin.

DSC08292

DSC08293

Efter Suzis presentation kunde man prata lite med henne och ta bilder med henne. Bilden på mig med Suzi blev rätt hemsk, så ni får istället en bild med Ulrika och Jovana från Goodpr, som är mycket mer fotogeniska än jag.

DSC08339

Mitt värsta habegär under eventet var dock inte riktat mot lack faktiskt, utan mot de coola rustningsinspirerade axelplåtarna som modellen hade. Jag vill ha dem!

DSC08344

Jag skulle inte tacka nej till axelgrunkorna och handprydnaden på den här bilden heller…

DSC08281

En rolig överraskning var att OPI också ska ge ut en kollektion i samarbete med Coca Cola i juni. Det var en del riktigt fina lack i den – vi fick med oss ett av dem och jag tog flaskbilder på de andra som jag ska visa snart.  DSC08284

Och apropå det så fick vi som vanligt en välfylld goodiebag med oss hem. Alla 12 lacken i Nordickollectionen, det röda Coca Cola Red från Coca Colakollektionen och färgprover på båda kollektionerna. Jag frågade också Ulrika lite snällt och fick en flaska av OPIs nya peel off-underlack som jag är väldigt nyfiken på. Jag skriver mer om det när jag har hunnit testa det ordentligt!

DSC08378

Yesterday I attended the international launch of OPIs autumn/winter collection inspired by the Nordic countries. Because of that, it was set in a very luxurious room at the Grand Hotel in Stockholm and the founder of OPI, Suzi Weiss-Fischmann, came to present it. The collection consists of 12 polishes and will also be released as a mini set containing four of the shades. It will be released in August.

Something that came as a surprise to me was that OPI also is launching a collection in collaboration with Coca Cola in June. It contains nine polishes, some of which looked really nice.

Publicerat på april 29, 2014, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Där hade jag inte haft något emot att vara! Jag är nyfiken på Coca-Cola kollektionen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: