Nerdlacquer Purely Logical

Nu tycker jag att det är dags med en vanlig manikyr som ett avbrott i alla OPI-kollektioner! Och eftersom jag redan har smygvisat det här eftersom jag hade det på mig när jag fotade Coca Colakollektionen på lanseringen så borde jag ju visa lite bättre bilder också. Tyvärr blev det inte så värst bra bilder, är jag rädd för. Ibland missar jag att fota mina manikyrer när solen är framme och det här lacket blev inte bra i mitt ljustält. (Förmodigen är det jag som inte är så bra på att hantera det, men lamporna som följde med är inte superbra heller.)

Hur som helst – det här lacket lyckades jag köpa på mig på en blogsale, till min stora lycka! Det är nog det enda sättet man kan få tag på Nerdar numera eftersom Amanda verkar ha försvunnit för gott. Det är riktigt knallgrönt, nästan neonigt, och fullt med glitter i koppar, guld, ljusblått och silver. Det kanske finns lite små svarta glitter i det också… Jag hade tre lager av det, två hade kanske räckt, men jag tog tre för säkerhets skull. Det var ganska lättlackat för att vara så proppfullt med glitter. Däremot har det lite problem med att glittren sjunker i flaskan, så jag bearbetade den ett tag innan jag lackade (ställde den upp och ner, skakade den och rullade den frenetiskt mellan händerna). Jag är väldigt förtjust i det i alla fall, det är ett sånt där knasigt lack som är svårt att inte bli glad av!
DSC08275

DSC08278

DSC08280

I think it’s time for a manicure in between all the OPI press release things! I managed to get my hands on this on a blog sale, which is probably the only way to get Nerds now since it seems that Amanda has disappeared for good. It is a lovely polish – a bright, almost neon, green with glitters in copper, gold, silver, light blue and maybe some small black glitters as well. I wore three coats, but two might have sufficed. It was fairly easy to apply, considering the amount of glitter in it, but it did have some issues with sinking glitters.

 

 

Publicerat på maj 2, 2014, i Glitter, Naglar i grönt, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Det är verkligen ett fint lack!

  Gilla

 2. Lite halvsjukt men snyggt! Oh, vill också handla nya lack. 🙂

  Gilla

 3. Sminkan: Ja, det är härligt!

  daPerley: Jag borde verkligen inte handla fler lack nu, det har blivit för många den senaste månaden, så jag måste verkligen hålla igen lite! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: