Holofredag: ILNP Music Box

Veckans bidrag till holofredag utgörs av min kollega/kompis Karins naglar. Hon hade så fint lack för några veckor sedan att jag stack till henne min kompaktkamera (som alltid ligger i handväskan) och bad henne fota dem. Lacket är ILNP Music Box, ett ljust blått holo med ganska diskreta regnbågar. På det har hon applicerat frikostigt med blomdekaler. Hennes egen beskrivning av manikyren är: ”Jag körde 3 lager, men mest för att vara på den säkra sidan. Det täcker bra så har man bråttom kan man nog komma undan med två lager. Som alla deras lack var formulan utmärkt. Dekalerna tror jag är från Kicks… Men det var länge sedan jag köpte dem så helt säker är jag inte!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This week’s contribution to Holo Friday is a manicure by my friend and colleague Karin. She had such a nice manicure the other day, so I handed her my camera and asked her to photograph it for my blog. The polish is ILNP Music Box, a light blue holo with quite discreet rainbows.  She wore three coats, nut she said that it might be enough with two. She had applied plenty av pretty stickers on it, and I think the result was a very nice, summery mani!

Publicerat på maj 2, 2014, i Dekaler, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, ILNP, Naglar i blått och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det där blev riktigt riktigt snyggt! =)

  Gilla

 2. Jättefint! Kul att se 🙂

  Gilla

 3. Otroligt söt manikyr! Alltid roligt med nagelintresserade kollegor:)

  Gilla

 4. Zophie: Visst var det?!

  Kerstin: Det ska jag hälsa henne! 🙂

  Emma: Ja, det är jättekul att få prata lite nagellack på lunchen! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: