Ciaté Poppet

Jag fick det här att recensera för ett tag sedan och är väldigt långsam på bollen, så ni har säkert redan sett det förtinitton gånger. Men nu är det ju det där med jag och rosa, och även om det här är svagt lavendellila snarare än direkt rosa, så är det tillräckligt nära för att jag inte ska bli sugen att testa det. Nu tog jag mig till slut i kragen en vacker dag i påsk och swatchade det bara för att faktiskt få ut lite bilder. Och jag måste säga att det är en rätt snäll färg. Jag tyckte bättre om den än jag trodde, men det är nog för att det finns ett litet stänk av grått i den.

Poppet är från Dollhousekollektionen, som släpps i form av minilack i en mycket söt låda. Jag är helt för det här med minilack, de är briljanta! Jag använder ju de flesta av mina lack bara en eller två gånger. En del blir mer använda, men jag gör mycket sällan slut på en fullstor flaska om det inte är ett svart eller vitt krämlack. En miniflaska är mer lagom i mängd, tar mindre plats och blir lite billigare. Ciatés miniflaska hade dessutom en rätt normal borste, vilket ju är trevligt.

Applikationen var däremot inte det minsta trevlig, något av det värsta jag har varit med om faktiskt. Lacket torkade nästan direkt det kom på nageln, så det drog med sig lacket under om man inte var väldigt stadig på handen. Dessutom jämnar det inte ut sig särskilt mycket, så det vallade sig och blev väldigt ojämnt. Nej, huvva, det var ingen kul upplevelse. Det krävdes tre lager på de flesta naglar, bara för att försöka jämna ut det. Däremot är jag väldigt förtjust i den kritiga finishen det får när det torkar. Den är riktigt tilltalande och lite udda.
DSC08186

DSC08189

DSC08190

This is really not news, I’m aware of that, but there is this thing with me and pink… First of all it took a very long time before I wore it, and then it took a long time for me to get around to publishing the pictures. It is really a better colour than I thought. It is rather more of a pale, slightly greyish lavender, and I liked it a little better than I thought I would. However, the application was a nightmare. It dragged the underlying layers, it clumped and it was very difficult to get it smooth. I wore three coats just to try to get it fairly even.  I do like the chalky finish, though. It is a little odd and strangely appealing.

Publicerat på maj 24, 2014, i Ciaté, Matta lack, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag älskade finishen på dom här lacken, men håller med om att dom inte var så värst kul att lacka med.

    Gilla

  2. Jag gillade färgen och det var typ det, kändes som tipex när man lacka med det. Så det var inget för mej

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: