Nerdlacquer The Eye

Den här veckan hann jag inte vara med på Nail Art Sunday, men jag rekommenderar att ni går in där och tittar på vad andra har kommit på för nail arts på tema EU-valet. Efter att ni har varit och röstat, förstås! Själv sitter jag i vår lilla sommarstuga ute i skogen, men jag var och förtidsröstade i torsdags.

Men helt orelaterat till det så visar jag istället ett lack från Nerdlacquers Sagan om Ringen-kollektion. Lite raka motsatsen till EU-val, ärligt talat, men jag tycker det är skönt att tillbringa en del tid i fantasivärldar emellanåt! Det här är ett härligt orangerött lack med glitter i olika toner av orange och guld, varav några är prismatiska, samt svarta matta hexglitter, och det är inspirerat av Saurons öga. Ruggigt tema, faktiskt… 😉 Men lacket är snyggt och originellt! Två lager täckte faktiskt bra, vilket var en fördel eftersom jag inte ville få för mycket av det svarta glittret. Det var lite knepigt att få glittren jämnt, men annars var det trevligt att lacka med.

DSC07823

DSC07828

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is a polish I had to get for the name, if nothing else! Being a long term Tolkien fanatic, I couldn’t resist a polish named after the Eye of Sauron. And apart from that, it is a strange but cool colour. The base is an orangey red and it contains glitters in different gold and orange tones, some of which are prismatic. There is also some black matte hex glitters in it. Surprisingly, two coats was enough for opacity, which was good since I didn’t want the black glitters to overwhelm it. Application was good, but it was a bit tricky to distribute the glitters evenly.

Publicerat på maj 25, 2014, i Glitter, Naglar i orange och korall, Naglar i rött, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Så fint, hur många guldkorn har du egentligen i dina lådor !? Helt klart en bra ”avbrytare” från EU-valet. 🙂

  Gilla

  • Hehe, det finns många finingar där! För många, om du frågar min man… 😛 Men så har jag samlat i några år också. Jag tror jag är uppe i 585 lack nu. 🙂

   Gilla

 2. Riktigt läckert 🙂 Ser ut att vara bra fördelat med glittrena 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: