United in Grey: OPI You Pink Too Much över grå-svart gradient

Jag fortsätter med gråa lack eftersom det är temadagar för gråa bandet (hjärncancer) den här veckan. Ni kan läsa mer och se fler inlägg hos Lacky Corner.

Det här har jag plockat ur arkivet och precis som igår är det Rescue Beauty Lounge Stormy som får stå för det gråa. (Jag kan inte hjälpa det, jag älskar det lacket!) Jag gjorde en grov gradient med A-England Camelot svampad över två lager Stormy och toppade med ett lager OPI You Pink Too Much. YPTM är från Spotlight on Glitter-kollektionen och jag har fått det att recensera, vilket de som läser min blogg ofta säkert redan har listat ut eftersom det är rosa. Jag är ju lite allergisk mot rosa och köper aldrig rosa lack själv, men det här tyckte jag faktiskt var rätt fint. Det består av rosa medelstora hexglitter och små prismatiska silverglitter i en klar bas och glittrar på rätt bra.

DSC08091

DSC08093

DSC08094

I’ll continue posting grey polishes since Lacky Corner has theme days for the grey ribbon this week. Visit her blog if you want to read more about it and see more posts with beautiful grey polishes.

My post is from my archive and just like yesterday the grey polish is Rescue Beauty Lounge Stormy. (I can’t help it, I love that polish!) I made a rough gradient with A-England Camelot over tow coats of Stormy and topped it off with one coat of OPI You Pink Too Much. YPTM is from the Spotlight on Glitter collektionen and I have gotten it for review. It consists of medium sized pink hex glitters and small prismatic silver glitters in a clear base. I am sort of allergic to pink, but I still kinda liked this manicure. I think the gray and black balanced up the cuteness of the pink… 🙂

Publicerat på maj 28, 2014, i A-England, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grått, Naglar i svart, OPI, Rescue Beauty Lounge. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här är för mig precis rätt sätt att använda sig av rosa glitter 🙂 Gillar det!

    Gilla

  2. Ja, det är samma för mig. Jag behöver dämpa det rosa för att gilla det, men då kan det vara helt ok.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: