United in Grey: Pahlish Graphite

Mitt sista bidrag till United in Grey blir ett härligt silverglitter från Pahlish. Graphite består av smått, lite oregelbundet glitter i silver och mörkgrått i en klar bas och täckte faktiskt på två lager eftersom det var väldigt tjockt med glitter. Det var lite klumpigt att applicera, men det hade man nog förväntat sig också. Jag gillar det verkligen och tycker att det känns väldigt metal eftersom det skiftar lite mellan svart och silver. Jag har det fortfarande på tårna, och det passar väldigt bra som pedikyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My last contribution to United in Grey is a lovely silver glitter from Pahlish. Graphite consists of small irregular glitters in silver and dark grey in a clear base and was actually opaque in only two coats since the glitter is so dense. It was a bit lumpy to apply, but not more than what is expected from such a dense glitter. I really like it and the way it shifts between silver and black feels very meta. I am still wearing it on my toes, and it is really nice as a pedicure as well. 

Publicerat på maj 31, 2014, i Glitter, Naglar i silver, Pahlish. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Det där var precis i min smak kan jag säga 🙂

    Gilla

  2. Andrea: Visst är det!

    Lacky Corner: Haha, det kan jag absolut tänka mig att det är! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: