Nail Art Sunday: Regndroppsfolie

Veckans bidrag till Nail Art Sunday blir en foliemanikyr. För ett tag sedan fick jag hem en folie som skiftar i en gradient mellan svart, silver och grått. Jag målade ett försök till regndroppar med folielimmet (det är inte så lättkontrollerat, så de blev lite klumpiga) över två lager av det svarta A-England Camelot och fäste sedan de delarna av folien som var mest silvriga eller guldiga på den. Toppade med två lager Picture Polish Revolution som överlack för att inte skrynkla folien. Det här såg bättre ut på lite håll, så här i närbild ser man tydligare att det blev lite ojämnt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC08811

This week’s contribution to Nail Art Sunday is a foil manicure. A little while ago, I bought a gradient foil in black, silver and gold that I used. I first tried to paint rain drops with the nail foil glue, which is easier said than done since it is not that controllable, over two coats of the black creme A-England Camelot. I then applied the silver and gold parts of the foil, preferably with a little black gradient. I topped it off with two coats of Picture Polish Revolution to avoid wrinkling the foil. It actually looked better from a distance. Close up, like this, the imperfections are more visible. 

Publicerat på juni 1, 2014, i A-England, Nagelfolie, Naglar i svart, Nail Art Sunday. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Vad coolt! Det här skulle jag vilja se på fullnaglar!

  Gilla

 2. Fast jag gillar det här oavsett om det möjligen blev lite ojämnt. Snyggt!

  Gilla

 3. Jag ser din tanke och ambition här även om det inte blev precis som du tänkte dig. Folien ser väldigt effektfull ut så precis som Little Miss Nailpolish önskar jag se den på egen hand:)

  Gilla

 4. Lacky Corner: Kul! Det såg som sagt bättre ut på lite håll.

  Lela: Det ska bli! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: