OPI Coca Cola Red

Och så har jag försummat bloggen i en dryg vecka igen… Det börjar kännas lite tröttsamt, men det har varit mycket på jobbet igen och då blir det bloggen som får lida. Men nu tänkte jag lite snabbt få ut bilder på Coca Cola Red, signaturlacket från kollektionen Icons of Happiness, som är ett samarbete mellan Coca Cola och OPI. Det är ett nästan tomatrött krämlack. Riktigt starkt rött, men det drar en del åt orange vilket gör att det inte passar min hudton särskilt bra. På någon som inte är så grisrosa skulle det nog vara snyggare. Jag tror att det räckte med två lager, men jag kommer inte riktigt ihåg om jag ska vara ärlig. Dekalerna är från Nailshop och jag tycker de är riktigt snygga, men de var så mjuka och lite sladdriga så de lätt knölade sig lite och var lite svåra att placera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I have been neglecting the blog again… It is starting to feel predictable, but I have had too much to do at work again and the blog is the first to suffer when that happens. Anyway, I thought I should post a few quick pictures of Coca Cola Red, the signature polish from the Icons of Happiness collection, which is a collaboration between Coca Cola and OPI. It is a bright, almost tomato red creme, which pulls towards orange and isn’t really that flattering on my pinkish fingers. I think it would look better on someone with more yellow-toned skin. I think I only wore two coats, but I am honestly not sure. The stickers are from Nailshop and I like them, although they were very soft and had a tendency to stick to themselves and was a little hard to place.

Publicerat på juni 10, 2014, i Dekaler, Naglar i rött, OPI. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Tycker färgen ser fin ut på bilderna trots ”skärning”. 🙂

    Gilla

  2. Som inbiten colaälskare (dricker det inte dagligen längre utan bara vid speciella tillfällen) kan jag inte annat än att älska detta:) Gillar hur dekalerna dessutom får det att se lite kungligt ut.

    Gilla

  3. Rött är ju alltid fint och det här är absolut inget undantag!

    Gilla

  1. Ping: ABC Challenge (L): Lacquistry Amazeballz: You So EXTRA Fine! | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: