ILNP Masquerade

Som en kompensation för att det har varit lite dålig fart på bloggen (och för att jag helt har tappat bort mitt bloggläsande) kommer här ett riktigt brutalsnyggt lack. ILNP Masquerade kom med deras sommarkollektion som släpptes nyss (på ILNP.com) och kan nog ses som ett systerlack till Nostalgia. Skiftningarna är liknande, och lika dramatiska, men Masquerade är mer rödlila i botten medan Nostalgia drar mer åt guld. Det är så vackert att jag inte kom mig för att ens klämma dit en dekal, ett sånt här lack behöver inget extra.

Det var inte kul alls att lacka med, däremot. Jag brukar tycka att ILNP har bra formula på sina lack, men det här var jättejobbigt. Det var tjockt, vallade sig och bubblade järnet. Efter tre lager och överlack försvann det däremot, och det syntes inte på den färdiga manikyren. Jag misstänker att jag har fått en dålig flaska, så låt inte det avskräcka er från att köpa den här skönheten.

Det blir bildspam. Jag kunde inte sortera bort fler bilder och det har ju så många ansikten.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

As a compensation for the silence the last week, I’ll show you a truly gorgeous polish. ILNP Masquerade was released with their summer collection recently (at ILNP.com) and is something of a sister to Nostalgia. The shifts are similar, and as dramatic, but Masquerade is has a reddish purple base colour while Nostalgia is more golden. It is actually so beautiful that I couldn’t bring myself to even add a little sticker. A beauty like this doesn’t need anything extra.

The formula was no fun at all, though. I usually like ILNPs formula, but this one was really thick and bubbly. After three coats and tom coat, it didn’t show at all though, so don’t let that keep you from getting this lovely polish. I think my bottle might have been faulty.

 

Publicerat på juni 12, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, ILNP, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Hejsan hoppsan! Här händer det grejer minsann! Vilken godbit, synd att den var besvärlig att jobba med.

    Gilla

  2. Satan i gatan vad läckert! Älskar när det går över i grönt!

    Gilla

  3. Magiskt vackert 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: