Zoya Destiny

Såhär när det faktiskt går att säga att det verkligen är sommar så tycker jag att det är läge för ett riktigt somrigt lack. Zoya Destiny kom med deras PixieDustkollektion förra sommaren, och jag köpte det relativt nyligen på en blog sale tillsammans med ett Nerdlacquer. Det kom liksom med lite av bara farten, men det är jag glad över, för det är riktigt fint. Det är sådär nästan smaskigt godisorange, på gränsen till neon. Som ni ser är det ett strukturlack med en del glitter som går lite i guldiga toner.

Jag började med två lager, vilket var tillräckligt för att få det att täcka, och la sedan på ett lager till efter ett dygn när det började bli slitet. Det var lätt att lacka med och torkade relativt fort.

DSC08814

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC08819Och så blir det lite kattunge igen. Även den här gången är det Hjalmar som får vara med på bild. Han är lite förtjust i att tugga på fingrar, så han är den som lättast blir bakgrundskattunge till mina manikyrer.

DSC08855

Destiny was released with Zoya’s Pixie Dust collection last summer, so it isn’t new. I bought it recently on a blog sale together with a Nerdlacquer. It kind of just fell into thecart since I didn’t want to just order one polish, and I’m glad it did. It is a really squishy, bright orange with some glitter that leans towards gold. It is so bright it is almost neon, and I like it a lot!

I  first wore two coats and then added a third after a day when it started to look worn (since it is a textured polish I didn’t use any top coat). It was easy to applu and dried quickly.

 

Publicerat på juni 17, 2014, i Glitter, Naglar i orange och korall, Strukturlack, Zoya. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Väldigt fint lack, men oj så söt katt! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: