Flaskbilder och swatch av OPI DS Titanium

Ok, jag kan faktiskt inte vänta med att visa det här lacket, om än bara i flaska och på pinne. Det ser så galet snyggt ut! Inte vet jag om det är det där diamantdammet som gör skillnad (det är jag väl ärligt talat lite tveksam till, jag menar – hur mycket kan de egentligen ha i?), men det är underbart glittrigt!

Det är lite svårt att fånga dess skönhet på bild, men det är i alla fall multifärgat smått glitter i en mörkgrå bas. Tror jag, det är så mycket olika färger i det att det är svårt att vara helt säker på vad det är för färg egentligen.

Det kommer att släppas i höst och jag tror att det ska kosta saftiga 265 kr.

Bilder på lacket på naglarna kommer så småningom, men eftersom jag brukar försöka att låta mina manikyrer bli ett par-tre dagar gamla innan jag byter så kan det dröja lite.

Och förresten borde jag tillägga att jag har fått det för recension. Fast jag skulle ha varit lika kär i det även om jag hade köpt det. Bara fattigare.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCI can’t wait – here are some bottle and swatch stick pictures of the new OPI DS Titanium. I got it as a press sample yesterday at the blogger meeting. It is completely gourgeous – a dark grey base with multi coloured glitter. I can’t wait to get it on my tips!

Publicerat på augusti 14, 2014, i Glitter, Naglar i grått, OPI och märkt . Bokmärk permalänken. 14 kommentarer.

 1. Riktigt läckert verkligen, diamantdust eller ej:)

  Gilla

 2. Så himla vackert, det andra nya DS lacket är också riktigt snyggt! Är det meningen att det ska vara struktur eller ska en ha på överlack?

  Gilla

 3. Åh det var verkligen snyggt!

  Gilla

 4. Superfint lack, men vilket pris!

  Gilla

 5. DS känns mest som ett säljknep för att kunna ta mer betalt även om 265:- är alldeles för mycket för mig personligen att lägga på ett lack, men snyggt är det allt! 🙂

  Gilla

 1. Ping: OPI DS Titanium | Nageldraken

 2. Ping: OPI DS Lapis | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: