OPI DS Titanium

Jag har visserligen redan visat flaskbilder på det här, men det är ju inte samma sak som att se det på naglarna. Det här kunde jag inte hålla mig ifrån särskilt länge, det är verkligen otroligt fin. Tyvärr är det också svårfotat, det ville inte riktigt bli så fint på bild som det är IRL. Jag har bifogat en liten video så ni kan få en uppfattning om hur mycket det glittrar.

Jag bar tre lager av det och det var lättapplicerat. Trots att det ser ut att ha en del struktur så blev det väldigt slätt. Basen är mörkgrå med lite blå toner och full med multifärgat glitter. Och av en ren slump så blev det så att jag hade samma strasstjärnor på den här manikyren som på den förrförra manikyren jag visade, trots att jag hade den för ganska länge sedan.

(Jag har fått det för recension.)

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

 

I have already shown bottle bottle pictures of this, but that is not really the same thing as seeing it as a manicure. I couldn’t keep away from this very long, it is a gorgeous polish! Unfortunately it is also difficult to photograph, it is even prettier IRL than in the pictures. I included a little video to give an idea of how sparkly it is.

I wore three coats of it and is was easy to apply, Despite looking like it has a lot if structure, it actually was very smooth. The base is dark grey with hints of blue and it is full of multicoloured glitter.

(This was given to me for review.)

Publicerat på augusti 18, 2014, i Glitter, Naglar i grått, OPI. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Fint, men jag är inte helt övertygad faktiskt.

  Gilla

 2. Jag tycker det är stormfint, men jag är väldigt avskräckt av priset faktiskt. Så unikt och underbart är det liksom inte.

  Gilla

 3. Så sjukt fint. 🙂

  Gilla

 4. Lacky Corner: Det är finare IRL än på bild också. Men visst finns det många andra lack som är lika fina!

  Jenny: Jag håller med, skulle inte köpa det till fullpris.

  daPerley: Visst är det!

  Gilla

 5. Så glittrigt och fint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: