Holofredag: Aliquid Lacquer Hidden City

Nu är Holofredag tillbaka efter semestern och jag bidrar med ett fint smaragdgrönt holo från Aliquid Lacquers Silmarillionkollektion, som jag föll för delvis på grund av lacken och delvis på grund av temat. Jag är ju en inbiten Tolkiennörd, men har, trots nördande i många år, faktiskt aldrig läst hela Silmarillion. Nu går det inte att umgås med mina vänner utan att plocka upp en hel del midgårda historia ändå, så jag vet i alla fall tillräckligt för att kunna lista ut att lacket är inspirerat av Doriath, ett alvrike som var dold från omvärlden i tusentals år.

Lacket är smaragdgrönt med ganska grovt holo. Inte det starkaste holot jag har sett, men inte heller det svagaste. Det är riktigt vackert! Tyvärr kommer jag inte ihåg var jag har köpt strassen.

Jag hade tre lager av det, och som de andra lacken från Aliquid Lacquer jag har så var det ganska tjockt och kletigt och lite svårlackat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holo Friday is back after the vacation and my contribution today is a beautiful emerald holo from the Aliquid Lacquer Silmarillion collection. The holo particles in it are pretty rough, and the holo is not the strongest nor the weakest I have seen. It is a really beautiful polish!

Unfortunately I cannot remember where I bought the rhinestones.

I wore three coats, and just like the other polishes in the collection it was pretty thick and difficult to apply.

Publicerat på augusti 15, 2014, i Aliquid Lacquer, Diverse nageldekor, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Verkligen snyggt! Har faktiskt inte hört talas om märket men det här bådar ju gott iaf:)

  Gilla

 2. Aldrig förstått tjusningen med Tolkien, har lyckats läsa Härskarringen-trilogin, men annars har jag inte ens läst hela Bilbo. Fast att det är ett snyggt lack, det ser jag i varje fall. 😀

  Gilla

 3. Emma: Det är inte lätt att hålla koll på alla indiemärken! Jag ramlade på det på en blogg och fastnade för temat – lacken är riktigt snygga också, även om formulan lämnar en hel del att önska.
  Jenny: Ja, det är ju det viktigaste i det här fallet! Alla kan ju inte gilla alla böcker! 🙂

  Gilla

 4. Oojoj så fint, både färg, regnbågar och stjärnor!

  Gilla

 5. Nytt märke för mig och vilket fint lack!

  Gilla

 1. Ping: OPI DS Titanium | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: