Nerdlacquer Cold & Calculating

Undrens tid är inte förbi – Nerdlacquer är tillbaka! Eller i alla fall hade hon en helt oväntad restock idag, sedan får man väl se om hon tänker försvinna på ett år igen… Min nagellacksgalna kollega, som tyvärr har flyttat till USA (ni kan tro att jag saknar att ha någon att prata lack med i fikarummet!) messade mig på eftermiddagen efter att ha sett det. Därpå vidtog ett frenetiskt messande medan lacken tog slut i rasande fart och till slut så lyckades hon beställa Masonic, Argentum och Cuprum åt mig. 🙂 Den här gången verkar hon inte erbjuda internationell frakt, så det var ju bra att min kompis bor på andra sidan pölen. Fast jag kanske får vänta till jul innan jag får mina lack, eftersom hon inte kommer hem innan dess.

Hur som helst så tänkte jag fira denna stora dag med att visa ett av alla nerdar som jag har köpt på blogsales och liknande på sistone. Cold and Calculating är ett blåtonat lila lack med silverglitter i olika storlekar. Det är väl inte superunikt, men jag gillar verkligen basfärgen och det är ett väldigt fint lack. Dessutom täcker det på två lager och var lätt att applicera, trots alla glitter.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Miracles still happen – Nerdlacquer is back! Or at least she had an unannounced restock today! Unfortunately it seems that she only shipped within the US, but I have a friend who is also addicted to nail polish and who moved to the states recently, so she ordered for me. I managed to snag Masonic, Argentum and Cuprum. Yay!

To celebrate the occation, I’ll show you one of all the nerds that I have bought from blog sales and such recently. Cold and Calculating is a blue toned purple with different sizes of silver glitter. It might not be super unique, but the colour is lovely and I really like it. It also has a very nice formula despite all the glitters and was opaque in two coats.

Publicerat på september 27, 2014, i Glitter, Naglar i lila, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag är ju svag för lila så jäklar så snyggt det här var

  Gilla

 2. Det är ett fint lack men inget jag blir direkt till mig för. Har faktiskt aldrig fastnat för Nerd Lacquer och tycker väl egentligen att det är lika bra med tanke på hur svåra de brukar va att få tag på.

  Gilla

  • Det är ju inte något av de mer udda nerdarna, det finns liknande lack från många andra märken. För min del lever Nerdlacquer nog en del på gammal fanatism som ligger kvar från tiden innan var och varannan indietillverkare började ha nördiga kollektioner. Och så har hon en del riktigt coola lack, också. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: