Nail Art Sunday: Dollish Polish Curse Your Sudden But Inevitable Betrayal

Dags för Nail Art Sunday igen, denna vecka med valfritt tema! Jag har shoppat en del Dollish Polish-lack på sistone, och just det här kommer från The Ultimate Fandom Collection. Jag får väl erkänna att jag inte har tvärkoll på alla nörderier som fått inspirera lacken, men det här är inspirerad av den fantastiska tv-serien Firefly, så jag köpte det faktiskt mest på grund av namnet. Just ”Curse your sudden but inevitable betrayal” kommer från den här underbara scenen:

Lacket är kallt brunt med grönblått skimmer. Skimret var lite svårt att få fram på bild, det syns mer i verkligheten. Jag trodde inte jag skulle vara så förtjust i det här, men jag gillar det faktiskt riktigt mycket. Det är en lite udda och cool kombination av färger och känns klassiskt samtidigt som det är lite edgy. Jag hade tre lager av det och det var lite småknepigt att applicera eftersom det liksom kletade fast i lagret under.

Jag dekorerade det med trekantiga gröna strasstenar från She Sells Seashells.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Time for Nail Art Sunday again! I have been buying quite a lot of polishes from Dollish Polish lately. This is from The Ultimate Fandom Collection and is inspired by the tv show Firefly, that I really, really like. I must admit that the name was a big reason for me buying it. I didn’t even think I would like the colour that much, but once I got it on my nails I really did. It is a cool brown with a greenish shimmer (more than is visible in my pictures). I wore three coats and it was a little tricky to apply.

The triangular emerald rhinestones are from She Sells Seashells.

Publicerat på oktober 5, 2014, i Diverse nageldekor, Dollish Polish, Naglar i brunt och märkt , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Jag har verkligen noll koll på vad Firefly är men min magkänsla säger mig att detta var en bra nailart för att bära namnet Firefly.

  Gilla

 2. Första jag tänkte när jag såg bilderna: en triforce! Kanske spelat för mycket Zelda i mina dagar. 😀

  Gilla

 3. Coolt! Gillar trekantsrhinestonesena! 😀

  Gilla

 4. Lacket är inte riktigt min stil, men det var sött med stenarna:)

  Gilla

 5. Lela: Ja, det passar faktiskt ganska bra – det bruna funkar bra med seriens skitighet och trianglarna är lite futuristiska. 🙂

  Mrs Data: Hehe, där har du däremot ett område av nördighet som jag inte har koll på… 🙂

  Gelic: Visst är de fina! 😀

  Emma: Jag tycker lacket är finare på fingrarna än på bild. Men det är nog inte allas tekopp. 🙂

  Gilla

 1. Ping: Grön onsdag: Dollish Polish Seaweed Brain | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: