Nail Art Sunday: Dollish Polish What An Excellent Day For An Exorcism

Jag trodde jag var klar med Halloween, men det blev visst en lite Halloweenig manikyr till, även om den här inte är så utpräglat skräcktematisk. Lacket är från Dollish Polish och ingår i årets Halloweenkollektion. Det är väldigt skirt, så jag bar tre lager av det ovanpå två lager av OPIs vita underlack Put a Coat On!. Det var ganska lätt att applicera, så det var ändå ok med så många lager lack. På alla bilder jag tog blev det väldigt gult, men det är mer neongrönt egentligen, om än med mycket gult i. Det har också prismatiskt hex- och strängglitter samt oregelbundna svarta glitter. Jag dekorerade det med trekantiga svarta nitar från She Sells Seashells.Det är ett roligt lack, men jag ledsnade ganska fort på det eftersom det är så uppmärksamhetskrävande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I thought I was done with Halloween, but as it turned out, I wore another Halloweeny manicure after Halloween. This is not the most typical horror-inspired Halloween manicure polish, but it is from this year’s Dollish Polish Halloween collection. It is very sheer, so I wore three coats over OPI’s white base coat Put a Coat On!. Application was good. It looks very yellow in my pictures, but it was really neon green, if with a strong yellow tinge. It has prismatic hex- and string glitter and irregular black glitters. I decorated it with black triangular studs from She Sells Seashells. It is a cheerful and fun polish, but very attention-seeking, so I actually got tired of it quite quickly.

Publicerat på november 16, 2014, i Diverse nageldekor, Dollish Polish, Halloween, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, OPI och märkt , , , , , , . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Älskar neoner, kul med glitter i också. Jättefin mani.

  Gilla

 2. Oh, en manikyr heeelt i min stil, fina färger och nitar! Måste skaffa såna nitar ja med 😀

  Gilla

 3. Vilket härligt tokgrönt lack! Nitarna passade perfekt till 🙂

  Gilla

 4. Alltså gud vilket roligt namn!:) ganska fint lack också men namnet är ju bara hilarious. Har just börjat kolla på första säsongen av American Horror Stories, det här lacket skulle platsa där…

  Gilla

 5. Läckert som tusan

  Gilla

 6. Gelic: Ja, kolla in She Sells Seashells om du inte redan har gjort det! De har jättemycket rolig nageldekor!

  Emelie: Det är verkligen jättegrönt! 🙂

  Emma: Visst blir man lite kär i namnet? Hela kollektionen har rätt underbara namn, faktiskt… 🙂

  Lackert: Jo, det är verkligen ett roligt lack! 🙂

  Gilla

 7. Gillar färgen, lite skeptisk till om det verkligen behövdes glitter i lacket. Det kommer ändå inte fram i sin fulla rätt med ett lager gul-grönt över sig…. Nja, känner mig tveksam till lacket som helhet. Däremot gillade jag din ringfingernagel, kändes väldigt si-fi helt plötsligt med de trekantiga studsen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: