Gästinlägg: Karin skriver om Nerdlacquer Viper

Ni har hör mig nämna min nagelgalna kollega Karin många gånger (i alla fall om ni följer min blogg…). Jag har länge tjatat på henne om att gästblogga, och nu har hon författat ett första inlägg! 🙂

”En del av er som läser bloggen har säkert hört talas om mig. Jag är nämligen Nageldrakens nagelgalna kollega Karin och tanken är att jag av och till ska gästblogga lite här. Nageldraken och jag jobbar dock tyvärr inte ihop längre eftersom jag för cirka 3 månader sedan tog mitt pick och pack (inklusive 300+ nagellack…) och flyttade till Boston för att börja ett nytt jobb! Även om jag saknar att ohämmat kunna prata nagellack på arbetstid, så har flytten medfört bra saker också. Med mig på andra sidan Atlanten kan vi få tillgång till lack som inte skeppas till Europa. En hel del av mina inlägg kommer nog därför ägnas åt de obscena mängder Nerdlacquer som Nageldraken och jag korpat åt oss de senaste månaderna!

Därför ger jag er idag Nerdlacquers Viper. Som ett Battlestar Galactica-fan kändes det rätt att börja med det. Det är ett murrigt, grönguldigt lack med stora glitter i guld och mindre partiklar i svart och vinrött. Ett finfint höstlack helt enkelt! Som vanligt när det gäller Nerdlacquer var formulan utmärkt och tre lager gav full täckning. Jag får också be om ursäkt för bilderna. Jag har tyvärr inte tillgång till någon systemkamera här och jag blev tvungen att fotografera medan jag jobbade i labbet under helgen. Skärpan och ljuset lämnar därför en del övrigt att önska. Som en bonus bjuder jag dock på en actionfylld bild från arbetet; min hand och en flaska natriumacetat! Flaskan var det enda gröna jag hittade som kunde matcha lacket något så när… J”

Bild 1

Bild 4

Bild3

Bild5My friend and ex-kolleague Karin is doing her first guest post! She is as bad a nail polish addict as me, and we have really enjoyed talking nail polish at work, but she moved to Boston three months ago to start a new job. Now I have finally managed to talk her into guest blogging at Nageldraken to show you and me the polishes she’s wearing on the other side of the Atlantic!

Nerdlacquer Viper golden green polish with large gold glitters and smaller particles in black and wine red. The formula was excellent and she used three coats.

Publicerat på november 25, 2014, i Glitter, Karins gästinlägg, Naglar i grönt, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vilket coolt och annorlunda lack 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: