F.U.N Lacquer Pay Day

På sistone har jag kanske gått en aning överstyr med mitt nagellacksshoppande. Jag skyller på att det är Nerdlacquerabstinens som har orsakat det. I september/oktober dök det helt plötsligt upp två oannonserade släpp av Nerdlacquer och jag och min nagelgalna kollega/kompis shoppade loss totalt. Den här gången skickades dock inte lacken internationellt, men eftersom min kompis har flyttat till USA nyligen kunde vi skicka lacken hem till henne. Det innebär dock att jag inte får lacken förrän hon kommer hem till jul… 18 lack kommer hon att få släpa med sig hem till Sverige åt mig. 😛 (Fast ett är mitt Holy Grail som råkade flytta till USA med henne.) Och det är så frustrerande att vänta på lacken att jag råkade beställa ett gäng lack från F.U.N Lacquer, Llarowe, Pahlish och Dollish Polish av bara farten!

Det här är ett av lacken jag klickade hem från F.U.N Lacquers hemsida och jag är väldigt nöjd över att jag gjorde det. Det är faktiskt helt galet läckert! Det består av små flakes av sterling silver som är täckta med äkta silver, och har en jämn, metallisk yta. Det ser verkligen ut som som silver och blänker galet mycket. Färgen är lite svårbestämd. I lite mer ljus ser det silvrigt ut, men det drar en hel del mot guld och i dåligare belysning ser det helt klart guldigt ut. Så läckert! Att det dessutom har en jättebra formula tar ju inte ner betyget heller. Det är tätt med flakies, så det täckte nästan på två lager. Jag hade tre, men mest för att jag är lite nojig. Det torkade väldigt fort och var lätt att applicera. Det här är ett helt fantastiskt lack och jag fick massor av komplimanger för det!

De guldiga tonerna syntes som sagt bäst i dåligt ljus, så ni får en kass mobilbild i dåligt ljus eftersom det var den enda jag hade där det guldiga syntes. Ni får också en liten regnig film för att visa hur det ser ut IRL.

DSC_0500

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I might have gone a bit crazy with my polish shopping lately… I blame it on my Nerdlacquer abstinence. In september/october there was two unannounced Nerd releases and me and my lacquerhead colleague/friend went a bit crazy. As it happens, she has just moved to the U.S, which was fortunate this time since there were no international shipping for these releases. That does mean that I’ll have to wait until she comes home for Christmas to get my polishes, though… She’ll have 18 polishes do carry with her to Sweden! (Although one is my Holy Grail that accidentally moved to the States with her.) However, in my abstinence, is happened to order a whole bunch of polishes from F.U.N Lacquer, Llarowe, Pahlish and Dollish Polish…. 😉

This is one of the polishes that I bought from F.U.N Lacquers and I am very happy I did. It is a truly magnificent polish! It has small sterling silver flakies that are covered with real silver, which gives it an even, metallic surface. Stunning! The colour is sort of inbetween silver and gold. In stronger lighting it mostly looks silver, but in bad light it looks more golden.

The formula is great. It is very dense and is almost opaque after two coats. If you’re not taking extreme close-ups of your nails, two coats is probably enough. I used three, mostly because I always do… It was very easy to apply and dried very quickly. I got lots of compliments for this.

Since the golden tones are the most visible in bad lighting, you’ll get a crappy mobile phone picture since that is the only one I have where those golden tones are visible. You’ll also get a rainy little video to show how it looks IRL.

Publicerat på november 20, 2014, i F.U.N Lacquer, Glitter, Metalliska lack, Naglar i guld och gult, Naglar i silver och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Så galet metalliskt och coolt! Jag har hållit mig väldigt lugn med lackköp sedan Riga, men är sugen på att klicka hem några nya indiesar 🙂

  Gilla

 2. Wow va läckert! Tycker att det är snyggt att den är lite obestämd i sin färg, aningen silver aningen guld. Gillar videon!

  Gilla

 3. Jag har också det här o jag gillar det verkligen! Om du gilla detta kan jag tipsa om Lacquistry Amazeballz, det är också lite mittemellan guld och silver o galet blingit!

  Gilla

 4. Wow vilket blingit lyxlack

  Gilla

 5. Emma: Jag tycker det har kommit många fina lack på sistone! Jag är väldigt sugen på att klicka hem de multikromatiska flakiesarna från ILNP, men försöker hålla i mig lite… 😛

  Seizethenail: Tack! Jag håller med, det är roligt att det inte bara är glittrigt utan också lite svårbestämt vad gäller färgen.

  Frida S: Jag har sneglat lite på Amazeballz, det ser rätt lika ut, men jag är lite sugen på att jämföra. Och om de skulle vara dupes gör det inte så mycket – det här lacket kommer jag definitivt använda fler gånger!

  Lackert: Superblingigt! 🙂

  Gilla

 1. Ping: ABC Challenge (L): Lacquistry Amazeballz: You So EXTRA Fine! | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: