ABC Challenge (E): Nerdlacquer Event Horizon

Till skillnad mot de andra lacken jag har burit inom Lacky Corners ABC Challenge hittills, så är det här faktiskt inte ett som har fått stå särskilt länge. Jag fick det med den enorma bunten Nerdlacquers som Karin tog med sig från USA till jul, och Event Horizon var faktiskt det enda oprövade lacket jag hade på E.  Jag klagar inte, det var kul att få tillfälle att bära det! Det består av en blågrön bas med lite ljusare blått, grönt och silverfärgat glitter i olika nyanser, vara några är prismatiska. Två lager gav full täckning och det var utmärkt att applicera. Jag tycker det är riktigt fint, och jag måste nog ta fram det igen när det blir lite soligare framåt vårkanten. Jag tror det kan vara väldigt tjusigt i solsken!

Som vanligt kan ni klicka på knappen längst ner i inlägget eller kika in hos Lacky Corner om ni vill se fler lack på E!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

As opposed to the other polishes I have shown in the ABC Challenge, this has actually not been collecting dust very long at all. I got it with the huge batch of Nerdlacquers that Karin brought with her from the States before Christmas. Event Horizon was actually my only untried polish on E, and I’m not complaining! It is a lovely polish! The base is a dark teal and it has glitters in lighter blue, green and silver, some of it holographic. I got full coverage with two coats and the application was excellent. 

As usual you can click on the button below or pop by Lacky Corner if you want to see some more E manicures.

Publicerat på februari 17, 2015, i Glitter, Naglar i grönblått, Nerdlacquer, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jädrar i min lilla låda vad snyggt! Är det döpt efter filmen så är lacket myyyyyycket trevligare, för filmen var ungefär hur hemsk som helst. Som i otäck.

  Gilla

  • Det är säkert döpt efter filmen, det är ju från SPAAAACE-kollektionen. Fast jag måste erkänna att jag hade missat den referensen (min inre nörd skäms lite). Jag har nog inte sett filmen. Men lacket är riktigt snyggt! 🙂

   Gilla

 2. Mycket fint lack, som du säger lär den se underbar ut i solsken^^

  Gilla

 3. ingegerd karlsson

  fint lack!!och massa glitter är ju inte helt fel!!!!

  Gilla

 4. Gelic: Ja, jag fick en glimt av hur det såg ut i kall vintersol, och insåg att det nog kan vara underbart i riktig sommarsol!

  Ingegerd: Precis, glitter är aldrig fel!

  Gilla

 5. Vackert 🙂 ser ut att vara ett väldigt härligt glitter i det

  Gilla

 1. Ping: Nerdlacquer Event Horizon i repris | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: