OPI Soft Shades 2015

OPI släpper som brukligt en soft shades-kollektion lagom i tid till vårens och sommarens bröllop. Den här kommer att komma i butik i mitten av mars och lacken kommer att kosta 155kr som vanligt. Det är inte en kollektion som lockar mig särskilt mycket, det är helt enkelt inte min typ av färger, men just i år så kan det ändå bli att jag skaffar någon av dem (om jag inte får dem för recension). Min svägerska, som gillar rosa, ska nämligen gifta sig i maj och jag ska fixa hennes naglar. En snabb titt i samlingen avslöjade en förväntad brist i det ljuva, rosa sortimentet… 😛

Vad tycker ni? Är det fler än jag som är lite tveksamma till såna här lack, eller tycker ni de ser lockande ut?

OPI presenterar Soft Shades by OPI 2015.2

 

As customary, OPI is releasing a Soft Shades collection in time for the spring and summer weddings. This will be released in the middle of March, and the polishes will cost 155 SEK each. I am not very tempted by it, these are not really my kind of colours.

 

 

Publicerat på februari 21, 2015, i OPI, PR-relaterat och märkt . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. jag gillar ju färg:)så inte så tilltalande , men det är nog som du skriver ,att man skaffar någon av dem!:)

    Gilla

  2. Ja, jag blir ju inte till mig i trasorna. Blir inget köp för min del.

    Gilla

  3. Petal Soft ser spännande ut, tänker mej det över ett svart lack 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: