Darling Diva Little Red Corvette

Det här är ett riktigt klassiskt lack, och det med rätta! Det är lyxigt och vampigt och superglittrigt och faktiskt ganska underbart. Det består av rött, prismatiskt glitter i en svagt röd bas. Det var lite tjockt, men gick ändå rätt bra att applicera och täckte på två lager. Det är inte så mycket mer att säga om saken, det är ett härligt lack! Tyvärr har det precis slutat tillverkas, så jag är väldigt glad över att jag lyckades komma över en flaska i sista minuten.

Dekorationen på långfingret har jag fått för recension från Born Pretty Store. De är riktigt tjusiga, men tyvärr har jag svårt att ha saker som står ut så mycket på naglarna. De här satt ett dygn, sedan fastnade jag i något och de ramlade av. Jag ersatte dem med några jättegamla stjärnklistermärken istället. De små guldplopparna tror jag att jag har köpt på eBay. Men det är ju ändå tjusiga dekorationer, så de kan funka om man vill vara fin för en kväll. Man får däremot inte ha för korta naglar – jag tycker nog att de hade varit ännu snyggare på naglar som är längre än mina. Om ni vill ha tag i dem själva så kan ni hitta dem här. Ni kan också använda er av rabattkoden WDL91 för att få 10% rabatt när ni handlar på Born Pretty Store. (Var bara beredda på att det tar ett bra tag för grejorna att komma, de ska ändå skickas från Asien.)
SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This is a classic polish, and rightfully so! It is luxurious, vampy, extremely glittery and just quite gorgeous! It consists of red prismatic glitter in a slightly red base. It was a little thick, but not too bad to apply and covered in two coats. Unfortunately, it has just been discontinued, so I am happy to have gotten my hands on one of the last bottles!

The decoration on the long finger was sent to me for review from Born Pretty Store. They are quite swish, but unfortunately I get quite annoyed with having things sticking out from my nails. I managed to wear these for a day before they fell off. But if you want fancy nails just for an evening, this could be an easy option! Just glue them on to your dry manicure and your’e good to go! If you want to try them out you can find them here. You can use the discount code WDL91 to get 10% off on their site. (Just be prepared that it takes a long while for your order to arrive – it takes time to ship things from Asia.) I replaced the decorations with some old star stickers. The gold faceted studs are from eBay, I think.

 

Publicerat på februari 21, 2015, i Darling Diva, Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i rött och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: