Bloggträff med Goodpr och vårens nya kollektioner från OPI

För några veckor sedan var jag på en jättetrevlig bloggträff anordnad av Goodpr och fick information om en massa nyheter från märkena de representerar. Som den nagelnörd jag är, var jag förstås mest intresserad av OPI, men det var en del annat som inte verkar så dumt heller!

Vi börjar med det göttaste först! OPI släpper inte mindre än tre nya kollektioner i vår. Först ut är årets Brights-kollektion. Den kommer att släppas i slutet av maj och innehåller nio lack, varav sex är nya för i år (se bilden) och tre är återlanseringar från förra årets neoner. De kommer att släppas i slutet av maj. Jag fick inga pressprover av de här, men jag kommer att visa lite pressinfo så småningom och det finns ju andra som har visat bilder på dem redan.

 

SONY DSC

De släpper också två nya nyanser i samarbete med Coca Cola, och i samband med det släpps också sex av lacken från förra årets Icons of Happiness-kollektion på nytt. I år firar den traditionella Coca Cola-flaskan 100 år, och lacken är skapade med det i åtanke. Det är ett fint ljusgrönt med silverton, Visions of Georgia Green, och ett silverskimmer, Centennial Celebration. Dessa har jag fått hem pressprover på, så de kommer nog snart att få komma på mina naglar!

De här lacken kommer att släppas i mitten av juni.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Den mest spännande nyheten tycker jag däremot var att OPI lanserar ett nytt system för nail art – Color Paints. Det består av ett kromlack i silver, som man ska ha som bas, och åtta blandningsbara jellylack som man lägger över.

SONY DSC

SONY DSC

Hanna och Elli på Newly Polished var där och lackade de som ville, och hade också gjort två provkartor med exempel på manikyrer med Color Paints. Som ni ser är det bara fantasin som sätter gränser! Jag fick hem den här kollektionen och har faktiskt redan gjort två manikyrer med den (ni som följer mig på Instagram har sett dem där – jag är lite segare med att få ut saker på bloggen…). De känns väldigt inspirerande att hålla på med!

De kommer att släppas i mitten av juli, så tyvärr krävs det lite väntan innan de blir allmänt tillgängliga…

SONY DSC

SONY DSC

Annars fanns där också lite av OPIs basprodukter att välja på, och jag fick bl a med mig en låda av deras removerservetter som jag ska testa under sommarens Tjeckienresa.

SONY DSC

Ulrica och Jovana höll en liten presentation och berättade om en del av produkterna.

SONY DSC

En spännande ny grej är en penselrengöringssvamp, Color Switch, som verkade vara väldigt praktisk. Man swishar bara runt penseln i den så blir den ren från färg så man kan byta använda nästa skugga. Den fanns också i en variant som man kan sätta på armen (påminde mig om ärmskydden man har när man skjuter pilbåge). Den verkar vara speciellt inriktad mot make-upartister, men det känns som något som även vi vanliga dödliga kan ha användning för! Däremot var det inte helt klart hur den kommer att säljas. Jag hoppas att den kommer att plockas upp av någon av de större återförsäljarna så jag kan få lägga vantarna på en.

SONY DSC

SONY DSC

Vi fick också klämma och känna på en massa produkter från Sòley Organics, ett isländskt märke med organisk hudvård som nyss har kommit till landet. Jag tycker de verkar bra – av det lilla jag vet, och jag gillade att produkterna doftar lite örtigt sådär. Som om det faktiskt inte är tillsatt parfym utan det är de aktiva ingredienserna som får ge doften, och det är ju alltid trevligt. De hade en antiage-serie som jag var särskilt nyfiken på och som jag kanske skulle få hem något prov på framöver.

SONY DSC

Goodpr representerar också Magicstripes, som säljer en typ av självhäftande silikonremsor som man sätter på ögonlocken för att lyfta dem lite och se piggare ut. Tina (Beleza) testade och det såg ut att göra lite skillnad, faktiskt. Nu såg hon inte så trött ut från början direkt, så det skulle nog göra mer skillnad på någon annan. Jag har rätt tunga ögonlock och är lite sugen på att testa dem någon gång.SONY DSC

Produkterna åsido var ju ändå det bästa med kvällen att få hänga med en massa trevliga bloggare och prata strunt och dricka vin! Om det inte hade varit vardag och jag hade varit tvungen att hinna med tåget hem till Uppsala skulle jag ha stannat senare (nu blev det 23-tåget, så jag gick i o f s inte direkt först). Det var som vanligt fantastiskt trevligt!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Att det dessutom var en jättefin dag och vi hade tillgång till en balkong med en jättefin utsikt över Stockholm gjorde ju inte saken sämre, direkt… 🙂

SONY DSC

A couple of weeks ago, I went to a blog event arranged by Goodpr and got some information about the coming collections from OPI, for example. At the end of May, they will release this year’s Brights collection, consisting of sex new shades and three re-released shades from last year’s Brights Neon collection. In mid-June, two new polishes in the Icons of Happiness collection will be released to celebrate that the classic Coca Cola bottle celebrates 100 years. A month after that, in mid-July, they will release OPI Color Paints, a new nail art system consisting of a silver chrome that is supposed to be used as a base, and eight blendable jelly polishes to use on top to create cool metallic patterns. I have actually already made two manicures with this (you can see them on my Instagram) and they are a lot of fun to play with!

 

 

Publicerat på maj 11, 2015, i OPI, PR-relaterat och märkt , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Himla mycket spännande och fint från OPI men det där fruktfatet ser så mumsigt ut 🙂

    Gilla

  2. Håller helt med om Color Pants, de känns kul och spännande! Har nog missat dina manikyrer med dem på instagram men ska kolla in dem:)

    Gilla

  3. Lackert: Det var det! Faktiskt så mumsigt att det tog slut och vi fick upp ett till… 🙂

    Emma: Jag såg att du hade hittat dem nu! 🙂 Ja, de är kul att leka med, jag är glad att jag fick hela kollektionen!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.