Apolosophy Nail Polish Remover med aceton

Jag brukar vanligtvis hålla mig till Depends blåa remover, men för ett tag sedan hade jag slut och kom inte ner på stan för att köpa en ny, så jag köpte en flaska med Apolosophys remover på apoteket som en nödlösning. Jag tycker faktiskt att den var riktigt bra. Den var i princip lika bra på att ta bort lack som Depends blåa. Däremot känns det verkligen på lukten att den innehåller aceton. Den luktar väldigt starkt, vilket jag tycker känns lite jobbigt. Aceton är ju inte heller det snällaste man kan utsätta sina naglar för. Jag kommer nog fortsätta med Depends blåa när jag får tag i den, men som en nödlösning funkade den här rätt bra ändå.

SONY DSC

I ran out of remover the other day and didn’t have time to go down town to buy another bottle of my favourite (Depend’s blue) so i got a this bottle at my closest pharmacy as an emergency solution. I actually think it is pretty good. It is quite efficient at removing nail polish, practically as good as my usual remover. The only down side is that it contains acetone, which is not good for your nails and smells nasty. I actually had problems with the smell since it was so strong. I’ll stick to my Depend remover, but if I run out of it again this would probably be my second choice.

Publicerat på maj 12, 2015, i Apolosophy, Nagelvård och märkt , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Bara för att vara lite språkpolisig sådär, så stör det mig ENORMT att de blandar engelska och svenska på etiketten. Vad är det för fel på ”nagellacksborttagning” vavava? *andas i papperspåse* 😀

  Gilla

  • Haha, det har du faktiskt helt rätt i! När det finns utmärkta svenska ord så kan man ju använda dem! Och nu blev jag störd över att jag själv använde ”remover” istället för ”nagellacksborttagning”… 😛

   Gilla

 2. Hmm, håller med Mrs Data om etiketten. Måste dessutom göra ett tillägg om Depends blå remover. Den är ju supereffektiv men jag upplever den som extremt försvagande, tycker mina naglar blir mkt torrare av den än av ren aceton. Men det är såklart individuellt:)

  Gilla

  • Det har inte jag tänkt på, även om den är uttorkande så klart. Jag har bara använt den så länge att jag inte riktigt har något att jämföra med. Jag har däremot så svårt för acetondoften att det inte riktigt är ett alternativ för mig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: