Nageldraken fyller 5 år! (+ giveaway)

Idag är det faktiskt fem år sedan jag la ut mitt första blogginlägg! Mycket roligt har hänt under den här tiden, och det bästa är definitivt att jag har fått kontakt med så många andra trevliga nagelgalningar, både mina läsare och andra bloggare. Jag är fortfarande lite förvånad över att det finns folk som vill läsa mitt svammel, men jag är väldigt glad över att ni finns!

För att fira mitt jubileum har jag för första gången ordnat en liten giveaway med benägen assistans av Ulrica på Goodpr, som har skickat mig lite saker att ge bort. Från OPI ingår en 30 ml-flaska Avojuice handkräm i doften vanilla lavender (lagom för handväskan), en tub Avoplex nagelolja och det mintgröna lacket That’s Hula-rious! från Hawaiikollektionen. Jag har också lagt till två Kikolack som jag köpte i Rom i våras, ett grönt med guldskimmer, 532, och ett lila lack med prismatiskt glitter, 255.

För att delta i utlottningen behöver du bara skriva en kommentar nedan – och du får gärna skriva något om min blogg (eller mitt instagramkonto)! Är det något inlägg du har gillat mer än andra, någon manikyr du tycker var extra snygg eller något annat du vill dela med dig av? Skriv det! Ingen behöver följa mig på olika ställen för att delta. Mitt mål med bloggandet har aldrig varit att samla följare utan jag vill att de som följer mig gör det för att de gillar vad jag lägger ut. Skriv bara en kommentar och glöm inte att ange din e-postadress så jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. Vinnaren kommer jag att dra helt slumpvis bland de som kommenterar och det gör jag om ca en vecka. (Det kan hända att jag glömmer bort det så det blir längre tid… :-P)

(In English below the picture…)

SONY DSC

Today it is five years since my first post! A lot of fun has been had during this time, and the best is definitely the contact I have gotten with other nail nerds, both my readers and other bloggers. I am still a bit amazed that people actually want to read my ramblings, but I am very grateful that you do!

To celebrate I have for the first time, and with some assistance from Ulrica at Goodpr, organised a little giveaway. Ulrica sent me a 30 ml bottle of Avojuice hand and body lotion in vanilla lavender (perfect hand bag size), a tube of Avoplex cuticle oil and the mint green polish That’s Hula-rious! from the Hawaii collection. I have also added two Kiko polishes that I bought in Rome this year, an emerald green with gold shimmer, 532, and a purple with prismatic glitter, 255.

To participate you just have to comment on this post – and if you like, it would be nice if you said something about my blog (or instagram account)! Is there some post you liked more than others, maybe a particularly nice manicure or anything else you’d like to share? Please write it in the comments! You don’t have to follow me anywhere to participate. My goal with this blog have never been to get as many followers as possible. I would like the people that follow me to do so because they like what I write, not to get stuff. Just write a comment, and don’t forget to write your e-mail so I can get in touch with you if you win. I will draw a winner at random among the comments in a week or so (I might forget about it, so it might be longer… :-P)

Publicerat på maj 18, 2015, i Kiko, OPI och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 22 kommentarer.

 1. Så kul, grattis!! Och jag skyller på ditt inflytande att jag har 7 Nerdlacq att blinga mig med! 😉

  Gilla

 2. Jag tycker din blogg är så härlig! Jag kan sitta och slöscrolla länge och bara bli inspirerad. Manikyren du gjorde till B i ABC Challenge med dragkedjedekalerna tyckte jag var jättehäftig!

  Gilla

 3. Grattis på ”födelsedagen.” =)

  Gilla

 4. Grattis! Din blogg har jag följt sen jag upptäckte nagelbloggs världen på Internet för sisådär 4 år sedan. Älskar att du låter oss både se swatcher och även följa underbara lilla Katla. Sen gillar jag också din blandning av Indie och mainstreamlack.

  lackycorner@gmail.com

  Gilla

 5. Stort grattis på 5-årsdagen! Jag älskar glitter och gillar verkligen att få inspiration från dig på hur man själv kan kombinera glitter med olika färger och till olika nail arts! =)

  Gilla

 6. Grattis på femårsdagen! Även om jag inte nailartar själv är det alltid roligt att se vad du blingar till dina lack med. Och Katlas gästspel tillhör absolut mina favoriter. Sötaste lilla Katla!

  Gilla

 7. Ha den äran! 🙂 Superhärlig give away. Jag gillar dina nailarts och även bilder på Katla och din mammas kissemissar. 🙂

  Gilla

 8. grattis till femårsjubiléet!! 🙂
  Surfar in på din blogg lite då och då, brukar vara mycket att läsa – och gillar ödlan!!
  Självklart vill man ha chansen att vinna 🙂

  Gilla

 9. Med blommor och med bla’-vi firar denna da’. Hipp hipp hurra för Draken idag! Jag gillar din blogg för här finns superkombinationen naglar och nördigt =) Dessutom-vilken annan nagelblogg kan skryta med en egen drake =) ?

  Gilla

 10. Men vad roligt, grattis på bloggfödelsedagen! Oj, jag vet ju knappt vad jag själv ska skriva om, haha:D nej vars, men jag tycker att det är kul när du recenserar, inte bara nagellack utan typ schampo och så med. Och så är det såklart roligt när du visar spännande ovanliga indielack!

  Gilla

 11. Det jag gillar med bloggen är att du skiner igenom hela vägen, jag läser en människas ord – och att du är ärlig och säger rakt ut vad du tycker (och försöker inte dölja vad du inte tycker om). Och så gillar jag att du nördar bra serier;)
  Grattis på bloggfemårsdagen, jag hoppas du får fina lack (som inte är rosa!).
  Naturligtvis gillar jag också Katla (och kattungarna!) jättemycket, det går inte att låta bli:)

  Gilla

 12. hej och grattis!!jag har följt dig till och från , det började när jag för något år sedan ville testa på nagelfolie som jag trillade in här!!!men sedan gick det en tid och nu när jag själv lägger ut lite bilder på min blogg så är jag här inne och kika=)
  och så är det roligt att se katla!!Ha det gott!!

  Gilla

 13. Hej! Grattis till 5 år! Jag gillar din blogg för den känns äkta. Gillar du nåt så skriver du det och gillar du det inte så skriver du det också. En av mina favoriter är en julmanikyr du visade på Instagram. Det var ett rött krämlack med vattendekaler som fick det att se ut som en stickad tröja. Den såg så mysig ut på nåt sätt. Sen är jag väldigt förtjust i kattungarna, och Katla förstås….

  Gilla

 14. Stort grattis till 5 år 😀

  Gilla

 15. Hallå Nagelldraken och STORT GRATTIS på femårsbloggdagen!
  Jag har följt din blogg ”i smyg” för jag är inte inne i ”bloggvärlden” och jag är ganska ”dataovan” men nu tänkte jag det passade att höra av sig antingen man har chans att vinna det du lottar ut eller ej. Gillar helt enkelt att läsa dina tydliga o vederhäftiga inlägg! Tack för alla bra tips och jag kommer fortsätta följa dig! Ibland får man ju tom se KATTUNGAR i bloggen och bättre finns inte!

  Gilla

 16. @svartochlila

  Grattis till fem år! Är alltid kul att läsa om olika indielack som finns att köpa där ute 🙂 Extra kul med en svensk bloggerska dessutom. Fick tips om din blogg från Tian på labbet (innan hon åkte hem till Kina igen) 🙂

  Gilla

 17. Stort grattis!!! 😀 Jag skulle vilja ha chansen att vinna!
  Mail: linneaaeleonora@gmail.com

  Gilla

 18. Oh, se vad jag missat när jag haft fullt upp med inhopp på jobb i veckan, grattis i efterskott! 🙂 Gillar framförallt att du har lite ovanligare indielack och färger som väldigt få om någon av de andra bloggerskorna jag följer visar upp, men även att bloggen är härligt personlig med tankar, serier och Katla. 🙂

  Gilla

 1. Ping: Tack! (Och Katla) | Nageldraken

 2. Ping: Och vinnaren är… | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: