Grön onsdag: F.U.N Lacquer Secret

Jag börjar få tillbaka blogglusten lite nu när det börjar se ut som att mina naglar har hämtat sig (även om jag fortfarande inte lackar dem – det här är ett arkivinlägg), så den här veckan tänkte jag t o m vara med på Grön onsdag för första gången på jättelänge! Och så mycket grönare än så här blir det inte! F.U.N Lacquer Secret är ett underbart, superglittrigt skogsgrönt prismatiskt underverk som får mitt hjärta att slå lite fortare. Så vackert! Det är inte jättetätt, dock, så jag behövde fyra lager för att det skulle täcka helt och det var lite knepigt att få det helt jämnt. Men det var det banne mig värt!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Now that my nails are recovering from the onycholysis, blogging is starting to feel mor fun again. I still haven’t started polishing for real, but at least I have tried wearing clear base coat without anything happening. This mani is from my (quite substantial) archive.

F.U.N Lacquer Secret is a wonderful prismatic glitter in a lovely saturated green that makes my heart beat a little faster. It is so beautiful! It is not extremely dense, though, so it took four coats to get it opaque and it was a bit tricky to get it even, but it was really worth it!

Publicerat på september 2, 2015, i F.U.N Lacquer, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 12 kommentarer.

 1. Vilket otroligt vackert lack och så fin manikyr! Hoppas dina fina naglar mår bra snart igen!

  Gilla

 2. Häftigt-riktigt elegant =)

  Gilla

 3. Oj där gnistrade det vackert.

  Gilla

 4. Det ser helt fantastiskt ut!

  Gilla

 5. Omg så vackert, stenarna var ju verkligen pricken över i

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: