OPI The Center of the You-niverse

Är någon förvånad över att det svarta lacket är det första från OPIs Starlightkollektion att hamna på mina naglar? Nä, trodde väl inte det… 🙂

Det här är ett sånt där ovanligt lack som faktiskt är finare på nageln än i flaskan. I flaskan ser det bara ut som ett svart lack i största allmänhet, men på nageln har det ett väldigt fint skimmer. Det består av en svart halvopak bas med små svarta glitter och silverskimmer. Det var lätt att applicera. Två lager hade troligen räckt, men jag hade tre eftersom jag hade slarvat lite så det var lite tunt på sina ställen. Trots att det är så pass mycket glitter i det så är det ändå väldigt slätt och fint. Jag gillar det verkligen och jag hade faktiskt inget liknande i min samling tidigare!

Jag har fått det som pressprov och kollektionen kommer att släppas i mitten av november.

Men det bästa med den här manikyren är ju ändå dinosaurierna! Jag blev lite lycklig när jag hittade de här dinosauriedekalerna hos YouPolish. Jag menar, man måste ju älska dinosaurier! Dessutom var dekalerna tunna och fina och bra att applicera. Något jag gillade med YouPolish var också att man kan välja olika färger på dekalerna, det är lite ovanligt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnyone surprised that the first polish from the OPIs Starlight collection to end up on my nails was the black one? No, didn’t think so… 🙂

This is something as unusual as a polish that actually looks better on the nail than in the bottle. In the bottle it just looks like any old black polis, but on the nail it has a really lovely silver shimmer. It consists of a black semi-opaque base with small black glitters and silver shimmer. Application was good. Two coats would probably have been enough, but I was a little sloppy and had to wear three to cover some bald spots. And despite the amount of glitter in it, it is really very smooth and nice. I really like it and it is actually unique in my collection!

It was given to me as a press sample and the collection will be released in the middle of November.

But the best thing about this manicure must be the dinosaurs! I became really happy when I found these dinosaur decals at YouPolish. I mean, you have to love dinosaurs! That the decals were really thin and nice to apply didn’t hurt either. I also liked that you can choose between a lot of colours of your decals at YouPolish. That is not very common.

Publicerat på oktober 1, 2015, i Dekaler, Naglar i svart, OPI och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Det ser fint ut, tror att jag eventuellt swatchar detta i helgen!

    Gilla

  1. Ping: Alla hjärtans dag-manikyr (årets…) | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: