Dance Legend No 2 Reptile

Jag kunde ju förstås inte motstå ett termolack som skiftar i grönt och heter ”Reptile”! Det här är mörkgrönt när den är kall och lite ljusare skogsgrön varm. Det har dessutom guldflakes i sig, vilket ger lite liv. Jag tycker att termolack är kul, men hittar inte så ofta sådana där båda färgerna tilltalar mig, så det här köpte jag utan att tveka. Applikationen var inget vidare, däremot. Det var lite segt och svårt att få helt jämnt. Det behövdes tre lager bara för att jämna ut ojämnheter. När det väl kom på var det riktigt fint, däremot! Det har en riktigt tydlig färgskiftning, det blir t o m en sån där cool färgskiftning vid tippen även på mig med mina relativt korta naglar, men färgerna är ganska närliggande så det syns ändå inte supermycket.

Dekalen är från YouPolish. Tyvärr var lite för stor för mina naglar så jag fick sätta de olika delarna av den rätt tätt, och den blev också lite spretig. Den var rätt snygg, men överlacket gjorde att mycket av den fina holoeffekten i den försvann.

Den här manikyren hade jag för några veckor sedan, och det var första gången sedan i maj som jag hade gröna naglar! (Min onycholys kom liksom ivägen för alla manikyrer under sommaren.) Det var faktiskt lite som att komma hem igen. 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I just couldn’t resist this polish – it is green and called ”Reptile”, so it just had to be mine! I like thermo polishes, but it is not that often that I find shades I really like, so I had to have this one! It has gold flakes in it as well, which I like since it gives it a little more depth. It shifts between a dark emerald green when cold and a lighter forest green when warm and the shift is very noticable, even on my relatively short nails. The application wasn’t much fun, though. It was thick and difficult to get even. It took three coats just to get an even result. Once it was on it was really nice though, so it was worth it!

The decal is from YouPolish. Unfortunately it was a bit too big for my nail, so I had to place the parts quite close together. It was pretty, but the top coat took away a lot of the nice holo in it, unfortunately.

I wore this mani a couple of weeks ago and it was the first time I had green nails since May (because of my onycholysis). It was a little like coming home. 🙂

 

Publicerat på oktober 26, 2015, i Dance Legend, Dekaler, Naglar i grönt, Termolack och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: