Mera lek med OPI Color Paints

Hm, mitt arkiv är lite ogenomträngligt för tillfället (eller, ärligt talat, så har det varit det rätt länge). Här är ännu en manikyr som jag borde ha postat för länge sedan… Jag lekte lite med OPIs Color Paints, deras nageldekorskoncept som släpptes i juli. (Min tidigare lek med lacken kan ni se här.) Det består av ett silverkromlack, Silver Canvas, och ett antal transparenta lack som man kan lägga över för att skapa olika effekter. Här grundade jag med ett lager Silver Canvas och gjorde sedan lite eldsflammor med Magenta Muse, Chromatic Orange och Primarily Yellow. Det blev rätt ok, om jag får säga det själv.

Jag har fått alla de här lacken för recension.

SONY DSC

SONY DSC

My archive is a bit too full at the moment (or rather it has been for quite a while…) Here is another manicure that I should have posted long ago. I had been playing a bit with OPI’s new nail art concept, Color Paints, that was released in July. (You can see my previous play with these polishes here.) It consists of a silver chrome and a couple of transparent polishes to put on top of it. Here I have one coat of Silver Canvas and followed it with flames with Magenta Muse, Chromatic Orange and Primarily Yellow. It turned out quite ok, if I may say so myself.

All of these polishes were given to me for review.

Publicerat på oktober 26, 2015, i Diverse nageldekor, Naglar i guld och gult, Naglar i orange och korall, Naglar i rött, Naglar i silver, OPI och märkt , , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Super häftigt och snyggt resultat

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: