Nerdlacquer Entirely Unlike Tea

Jag har precis shoppat på mig lite fler Nerdlacquers, so jag blev inspirerad av att visa ett av de jag redan har för er! Amanda, som har Nerdlacquer, verkar faktiskt vara tillbaka. Hon har ju försvunnit helt i långa perioder, vilket har gjort det svårt att få tag på lacken. Men nu finns det lack i shoppen och hon har dessutom släppt sex nya lack! (Det kom tre nya alldeles nyss, vilket förklarar den nattliga shoppingen.) Tyvärr skickar hon fortfarande bara till USA, men eftersom Karin (min gästbloggare, f d kollega och nagelgalningskompis) fortfarande bor i Boston så ordnar det sig. Vi har lyckats vara ett fortsatt dåligt inflytande på varandras nagellacksshopping även efter att hon har flyttat över Atlanten… 🙂

Det här lacket shoppade jag på mig mest bara för att det är lite skumt och för att det är en Nerd som jag inte hade. (Jag har de flesta annars. I alla fall de som inte är rosa.) Det är en märklig beigenude färg med lilarosa skimmer och silverglitter. Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om den. Å ena sidan är den rätt ful, men samtidigt är den elegant på något skumt sätt. På det stora hela gillar jag den ändå, om än mest för att den är så skum och egensinnig.

Jag bar tre lager och formulan var bra – som alltid!

Namnet och inspirationen kommer från det här partiet i ”Liftarens guide till galaxen” av Douglas Adams. (Vilket händelsevis är den första boken jag någonsin läste på engelska.):

“After a fairly shaky start to the day, Arthur’s mind was beginning to reassemble itself from the shell-shocked fragments the previous day had left him with.
He had found a Nutri-Matic machine which had provided him with a plastic cup filled with a liquid that was almost, but not quite, entirely unlike tea.
The way it functioned was very interesting. When the Drink button was pressed it made an instant but highly detailed examination of the subject’s taste buds, a spectroscopic analysis of the subject’s metabolism and then sent tiny experimental signals down the neural pathways to the taste centers of the subject’s brain to see what was likely to go down well. However, no one knew quite why it did this because it invariably delivered a cupful of liquid that was almost, but not quite, entirely unlike tea.”

 

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have just bought three new Nerdlacquers, so I got inspired to show another one for you! Amanda, who makes these polishes has a tendency to disappear, which has made her polishes really difficult to get hold of, but now she seems to be back – at least for the time being. There is polish in the shop and she has even made six new polishes. (Three of which were released earlier tonight, which explains the shopping.) Unfortunately she still only ships to the US, but since Karin (my guest blogger, former colleague and fellow NPA) lives in Boston now, that is not a problem for me at the moment. Karin and I has managed to be a bad influence on each others nail polish shopping even across the Atlantic… 🙂

I bought this polish mostly because it is a bit weird and because it is a Nerd that I didn’t already own. (I own most of the ones that aren’t pink.) It is a strangely beigey nude with purple shimmer and silver glitter. I cannot really make up my mind about it. On one hand it is quite unappealing and ugly, on the other it is somewhat elegant anyways. I think I like it on the whole – if not because it is so strange and headstrong.

I wore three coats and the formula was good as always.

It has gotten its name and inspiration from this quote from ”The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” by Douglas Adams. (Which happens to be the very first book I read in English.):

“After a fairly shaky start to the day, Arthur’s mind was beginning to reassemble itself from the shell-shocked fragments the previous day had left him with.
He had found a Nutri-Matic machine which had provided him with a plastic cup filled with a liquid that was almost, but not quite, entirely unlike tea.
The way it functioned was very interesting. When the Drink button was pressed it made an instant but highly detailed examination of the subject’s taste buds, a spectroscopic analysis of the subject’s metabolism and then sent tiny experimental signals down the neural pathways to the taste centers of the subject’s brain to see what was likely to go down well. However, no one knew quite why it did this because it invariably delivered a cupful of liquid that was almost, but not quite, entirely unlike tea.”

Publicerat på oktober 18, 2015, i Glitter, Naglar i brunt, Naglar i nudenyanser, Nerdlacquer och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Nja, det här var nog inget för mig.

    Gilla

  2. Det var ju väldigt speciellt, har inget liknande i min samling i alla fall, men vet inte om jag fick jättemycket köpsug hehe 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: