OPI I’m in the Moon for Love

Det andra lacket jag bar från OPIs kommande julkollektionen Starlight var I’m in the Moon for Love, ett rödlila skimmer som jag tyckte riktigt bra om. Det såg ärligt talat inte så spännande ut i flaskan, men har ett fint skimmer som gör att det lyfter lite på nageln. Jag bar två lager av det och var inte jätteimpad av formulan eftersom det var lite rinnigt och svårkontrollerat. (Jag har fått det för recension.)

Kristaller som jag dekorerade med är från Edgy Polish och de var verkligen superfina! Många såna här kristaller tappar mycket av gnistret när man lägger på överlack, men inte de här! De var väldigt gnistriga och vackra även med överlack! Och dessutom var de rätt billiga – en hel låda med olika storlekar kostade bara 65 kr. Jag är helnöjd!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The second polish I wore from OPIs Christmas collection Starlight was I’m in the Moon for Love, a reddish purple shimmer that I liked more than I had thought I would. It honestly didn’t look that interesting in the bottle, but it has a very pretty shimmer that made it come alive on the nail. I wore two coats but the formula was a little runny and hard to control. (It was given to me for review.)

The crystals are from Edgy Polish and they are really awesome! Most rhinestones lose much of their glitter when you add top coat, but not these! The sparkled like mad, even after top coat. They were also quite cheap – only 65 SEK for a whole box of different sizes. I am really happy with them!

Publicerat på oktober 14, 2015, i Diverse nageldekor, Naglar i lila, OPI och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det här gillade jag!

    Gilla

  2. Det här var riktigt snyggt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: