Blowpro Faux Dry torrschampo

Ska vi ha lite omväxling och ta ett inlägg om något annat än naglar, kanske? Jag är inte någon storkonsument av hårvårdsprodukter, men eftersom jag inte vill tvätta håret för ofta så tycker jag att torrschampo kan vara en bra grej emellanåt. (Det kaaaan också vara så att jag ibland bara är lat och inte orkar tvätta håret…) Däremot hatar jag känslan av att ha produkter i håret, så de flesta torrschampon jag har testat har inte blivit några favoriter. Starka dofter är inte heller någon hit, vilket också har gjort att en del har gått bort. Det här, däremot, gillar jag! Jag läste om det hos Frida, som tydligen i sin tur har blivit tipsad av Sanna. Det är ett pulver som man skakar upp och puffar ut över håret. Precis när man har haft på det ser det lite dammigt ut, men det fort bort och sedan känns och ser håret faktiskt bara fräschare ut. Inte strävt, klibbigt eller parfymstinkigt! Jag gillar det stenhårt! Enda nackdelen är att man inte får så stor precision i applikationen, så det kan vara bra att puffa på det innan man klär på sig. I alla fall om man är som jag och har vitblek hud och svarta kläder – det syns bra på kläderna, men inte på huden. 😛

SONY DSC

How about a post about something other than nail polish for a change? I am not a big consumer when it comes to hair stuff, but since I don’t want to wash my hair too often, dry schampoo can sometimes be a good thing. (And to be honest, I am sometimes just too lazy to wash my hair!) I hate the feeling of having products in my hair, though, so many of the dry shampoos I have tried have not become favourites. I also don’t like too strong scents, which has made some products less than favourites. This one, I like, though! I first read about it on Fridas blog, and she in turn had gotten the tip from Sanna. The dry schampoo is a powder that you shake and then puff out over your hair. It does look a bit dusty just after application, but that soon disappears (and my hair is quite dark) and then it just looks and feels fresher! Not sticky or stinky! I really like it! The only con is that the precision of the application isn’t the best, so it is best to apply it before you get dressed in the morning. At least if you’re like me and have whitish skin and black clothes – it is very visible on my clothes, but not on my skin. 😛

Publicerat på november 1, 2015, i Blowpro, Hårvård och märkt , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: