OPI By the Light of the Moon

Det finns flera fina lack i OPIs nya Starlightkollektion, men också några bottennapp – det här är ett av dem. Det är faktiskt helt bedrövligt fult. Tanken är väl kanske god, för jag antar att de har tänkt sig att blinga till ett kromlack med lite extra glitter, men resultatet är ett strimmigt och knöligt elände. Glittret dränks i krombasen så det bara blir ojämnt och fult. Det enda positiva jag har att säga om det är att det täckte på två lager och var lätt att applicera. Men det fick inte sitta längre på mina naglar än att jag hann fota det…

Jag har fått det för recension, och som ni kanske kan lista ut har inte det påverkat mina åsikter om det. 😛

 

SONY DSC

SONY DSC

There are several nice polishes in the new OPI Starlight collection, but this really isn’t one of them. I think it is quite awful, actually. The idea might have been good – to add some extra bling to a chrome with some silver glitters – but the result is just streaky and lumpy. The chrome base drowns the glitter so it just looks uneven and horrible. The only good I can say about it is that it was easy to apply and was opaque after two coats. But it didn’t stay longer on my nails than it took to photograph it.

I have gotten this for review, and as you might have understood, that didn’t influence my opinion of it. 😛

 

Publicerat på november 17, 2015, i Glitter, Naglar i silver, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: